Με ικανοποιητικούς ρυθμούς εξελίσσεται το έργο που συνδέει το χωριό Τουρκολέκα με τα Καλύβια του Δήμου Οιχαλίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς εξελίσσεται το έργο της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συνδέει το χωριό Τουρκολέκα με τα Καλύβια του Δήμου Οιχαλίας.

Ο δρόμος ο οποίος έχει διαπλατυνθεί και ασφαλτοστρώνεται, συνδέει δύο νομούς, τη Μεσσηνία με την Αρκαδία και διευκολύνει πολύ τους κατοίκους οι οποίοι μπορούν να διέρχονται με ασφάλεια.

Την πορεία των εργασιών είδε από κοντά η Δήμαρχος Γιώτα Γεωργακοπούλου, η οποία στάθηκε στη σπουδαιότητα του έργου, η υλοποίηση του οποίου ήταν αίτημα πολλών ετών. «Είναι ένα έργο πολύ σημαντικό για την περιοχή», ανέφερε η Δήμαρχος, η οποία συνοδευόταν από τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Καλυβίων, Τηλέμαχο Καρμίρη και συνάντησε και τον ανάδοχο του έργου Ευστάθιο Τσικάκη που δεσμεύτηκε για την ομαλή εξέλιξη των εργασιών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Την Κυριακή 5 Μαΐου “βαρκαρόλα τη βραδιά των ευχών” στο λιμάνι της Κορώνης

Την Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η “Βαρκαρόλα τη βραδιά των ευχών” στην προκυμαία της Κορώνης, που θα ξεκινήσει στις 20:00. Οι βάρκες των ιδιωτών και των επαγγελματιών ψαράδων θα ξεκινήσουν στις 20:00 να δέχονται επισκέπτες για βαρκάδα εντός του λιμανιού της Κορώνης, με σημείο συνάντησης μπροστά από το πρώην Δημαρχείο. Οι συμμετέχοντες

Ξεκινά τη Δευτέρα του Πάσχα η 10η Γιορτή λουλουδιών

Επικοινωνία με το Δήμο Επικοινωνήστε με το Δήμο στα παρακάτω στοιχεία Ελευθερολακώνων 1, Τ.Κ. 23200 dimarxos@1315.syzefxis.gov.gr 2733360300
00:08:02

Πλήθος πιστών και κατάνυξη στην περιφορά του Επιταφίου στο Δερβένι Κορινθίας

Σε κλίμα συγκίνησης και κατάνυξης τελέσθηκε το βράδυ της...
00:00:00

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 – Η περιφορά των Επιταφίων στο Λεωνίδιο

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 - Η περιφορά των Επιταφίων...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο