ΜΕΣΣΗΝΙΑΔήμος Οιχαλίας

Δήμος Οιχαλίας

Μέχρι την 1 η Αυγούστου οι αιτήσεις για τους Παιδικούς Σταθμούς και το ΚΔΑΠ του Δήμου Οιχαλίας μέσω ΕΣΠΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για δωρεάν φιλοξενία παιδιών, στους Παιδικούς Σταθμούς Μελιγαλά,...

Ροή Ειδήσεων

Σε τροχιά υλοποίησης το Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Σπάρτης | Δημήτρης Πτωχός: «Νέος πόλος παγκόσμιου ιστορικού ενδιαφέροντος»

Στο Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης η χρηματοδότηση ύψους 31.769.852,67 εκατ. ευρώ Σύσκεψη με αντικείμενο τη χρηματοδότηση της κατασκευής του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης, πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, με τη συμμετοχή της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκου Παπαθανάση, των Βουλευτών Λακωνίας Νεοκλή Κρητικού και Αθανασίου Δαβάκη, του

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Αμμώνι Κορινθίας

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης (23/7) σε δασική...

Ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος Οιχαλίας ο Βασίλης Μητρόπουλος

Ορκίστηκε ενώπιον της Δημάρχου Οιχαλίας Γιώτας Γεωργακοπούλου, ο δημοτικός...

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς εξελίσσεται το έργο που συνδέει το χωριό Τουρκολέκα με τα Καλύβια του Δήμου Οιχαλίας

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς εξελίσσεται το έργο της Περιφέρειας Πελοποννήσου...

Ορκωμοσία εργαζομένων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Οιχαλίας

Πέντε εκ των έξι διοριστέων εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», ορκίστηκαν στο Δήμο Οιχαλίας, τη Τρίτη 4 Ιουλίου 2023, ενώπιον της Δημάρχου κας. Γεωργακοπούλου και ανέλαβαν υπηρεσία.

Δήμος Οιχαλίας | 3.700 θέσεις κατάρτισης για άνεργους νέους ηλικίας 18-29 ετών με εκπαιδευτικό επίδομα 2.500 ευρώ

Η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.), στο πλαίσιο της Πράξης «Συμβουλευτική, Κατάρτιση και Πιστοποίηση ανέργων ηλικίας 18-29 ετών σε ειδικότητες του κλάδου του λιανικού εμπορίου»” (κωδικός ΟΠΣ: 5154997), που εντάσσεται στο Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθησης 2014-2020» του ΕΣΠΑ 2014-2020 και της «Πρωτοβουλίας για την Απασχόληση των Νέων» (Π.Α.Ν.) και χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο-Ε.Κ.Τ.), καθώς και από εθνικούς πόρους μέσω του Π.Δ.Ε., υλοποιεί δράσεις συμβουλευτικής, κατάρτισης, πρακτικής και πιστοποίησης για 3.700 άνεργους νέους, ηλικίας 18-29 ετών σε ειδικότητες του κλάδου του Λιανικού Εμπορίου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο