9η Βραδιά Λυρικού Τραγουδιού στο Νεοχώρι Ιθώμης

Ο Δήμος Οιχαλίας διοργανώνει την 9η Βραδιά Λυρικού Τραγουδιού, μια μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στη μεγάλη Ελληνίδα σοπράνο Μαρία Κάλλας, με τίτλο «Οι μνήμες και οι αγάπες του φεγγαριού».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Οιχαλίας διοργανώνει την 9η Βραδιά Λυρικού Τραγουδιού, μια μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στη μεγάλη Ελληνίδα σοπράνο Μαρία Κάλλας, με τίτλο «Οι μνήμες και οι αγάπες του φεγγαριού».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Αυγούστου, στις 21:00, στο Νεοχώρι Ιθώμης, τόπο που συνδέεται με τις ρίζες της μεγάλης καλλιτέχνιδας.

Συμμετέχουν η σοπράνο Ελένη Καλογράνη και ο πιανίστας Ορφέας Δέμης, παρουσιάζοντας ένα ξεχωριστό πρόγραμμα λυρικού τραγουδιού.

Μια βραδιά αφιερωμένη στη μουσική, τη μνήμη και την καλλιτεχνική κληρονομιά της Μαρίας Κάλλας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΗΠΑ: Το «παραθυράκι» που μπορεί να οδηγεί τα άγρια άλογα Μάστανγκ στη σφαγή

Ένα νομικό «παραθυράκι» στον τρόπο με τον οποίο η...

Η καθιερωμένη Γιορτή Ντομάτας έρχεται στην Κανδήλα

Η καθιερωμένη Γιορτή Ντομάτας επιστρέφει για ακόμη μια χρονιά...

ΚΚΕ Λακωνίας: Εκδήλωση τιμής για τον διοικητή της 3ης Μεραρχίας του ΔΣΕ στην Πελοπόννησο Στέφανο Γκουζέλη

Η ΤΕ Λακωνίας του ΚΚΕ και το ΤΣ Λακωνίας της ΚΝΕ, στο πλαίσιο του εορτασμού των 80 χρόνων από την ίδρυση του ηρωικού Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, τιμά τον Στέφανο Γκιουζέλη, υποστράτηγο, μέλος του Πολεμικού Συμβουλίου του ΔΣΕ και διοικητή της 3ης Μεραρχίας του.

Διακοπή ρεύματος την Πέμπτη (27/08) στον Δήμο Τρίπολης

Την Πέμπτη 27 Αυγούστου 2026, λόγω εργασιών συντήρησης στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ, θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότηση