Τριήμερο συμποσίο MYTH AND CULTURE

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Μεσσήνης, σήμερα στις 28 Αυγούστου 2015 δόθηκε συνέντευξη τύπου σχετικά με τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του τριήμερου συμποσίου MYTH AND CULTURE που θα γίνει στο Δήμο Μεσσήνης.

Στην συνέντευξη τύπου παρευρέθησαν οι κ. Γ. Γεωργακόπουλος, η κα Πέμη Ζούνη, ο κ. Κουρουπός, η κ. Α. Μπόγρη και η κ.Ι. Ηλιοπούλου.

Η κα Ζούνη αναφέρθηκε στην εκδήλωση – αφιέρωμα για την Μελίνα Μερκούρη που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 28/8/2015 και ώρα 9 το βράδυ στο Αμφιθέατρο του Πάρκου της Μεσσήνης. Εξέφρασε το θαυμασμό της για την προσωπικότητα της κας Μερκούρη, η οποία ήταν μια δυναμική προσωπικότητα που έκρυβε μέσα της όλη την Ελλάδα.

Στη συνέχεια μίλησαν οι συντελεστές της εκδήλωσης «Φεγγάρι αρμυρό, φεγγάρι σαν νερό» που θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο της Αρχαίας Μεσσήνης το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 9 το βράδυ.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο