Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το τροχαίο δυστύχημα στην Δυτική Μάνη

Στο 1 ο χιλιόμετρο της Δημοτικής Οδού Αγίου Δημητρίου – Τραχήλας του Δήμου Δυτικής Μάνης, Ι.Χ. φορτηγό όχημα, που οδηγούσε 95χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και κατακρημνίστηκε σε γκρεμό, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Μάνης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο 1 ο χιλιόμετρο της Δημοτικής Οδού Αγίου Δημητρίου – Τραχήλας του Δήμου Δυτικής Μάνης, Ι.Χ. φορτηγό όχημα, που οδηγούσε 95χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και κατακρημνίστηκε σε γκρεμό, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Μάνης.

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μεγαλόπολη: Υποβολή φακέλου για την ίδρυση βιομηχανικού πάρκου με προϋπολογισμό 25 εκ. ευρώ,

Δήμος Μεγαλόπολης: Με αφορμή την λήξη υποβολής προσκλήσεων χρηματοδότησης...

Πρόγραμμα ανταλλαγής νέων Erasmus Plus με τίτλο «Inclusion of Resilient Minds – Language Training» στη Μονεμβάσι

Η Εταιρεία Σπαρτιατικών Σπουδών διοργανώνει πρόγραμμα ανταλλαγής νέων Erasmus Plus με τίτλο «Inclusion of Resilient Minds – Language Training» , το οποίο θα λάβει χώρα στη Μονεμβάσια , από τις 23 έως τις 29 Αυγούστου 2026.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ