Γιώργος Μπέζος: Η Πελοπόννησος πια = Η μεγάλη μας ανοιχτή πόλη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συζητούσα πρόσφατα με το Νίκο -συνεργάτη στο Νοσοκομείο- και μου λέει “το ωραίο” : Κύριε Διοικητά, ξέρεις καλά πια την Μεσσηνία. Θα άλλαζες την Αρκαδία για χάρη της (την Μεσσηνία)

[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fgeorge.bezos%2Fposts%2F10209992558583702&width=500″ width=”500″ height=”479″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” ]

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Νικόλα, η Αρκαδία δεν είναι απλά και μόνο η περιοχή στην οποία ζω. Είναι η πατρίδα μου, είναι ο τόπος που με γέννησε, είναι η μεγάλη μου λατρεία. Αυτό δεν αλλάζει. Την Αρκαδία δεν την αγαπώ απλά μόνο λόγω καταγωγής αλλά κυρίως λόγω αγωγής, σε αυτό που εκπέμπει αυτός ο πανέμορφος και ιστορικός τόπος.

Από την άλλη σου λέω ότι η Μεσσηνία είναι μια και μοναδική, παραγωγική και ευλογημένη γη. Μια περιοχή με ιδιαίτερα ξεχωριστές ομορφιές και με τεράστιες αναπτυξιακές δυνατότητες. Οι Μεσσήνιοι δε, άνθρωποι εργατικοί, ευφυής και δημιουργικοί. Μόνο άνετα λοιπόν μπορώ να νοιώθω σε ένα τέτοιο περιβάλλον.

Συνεπώς, όπως αντιλαμβάνεσαι μόνο τυχερό μπορώ να θεωρώ τον εαυτό μου που έχει την τύχη να μοιράζεται το χρόνο του καθημερινά σε αυτόν τον ιδανικό συνδυασμό. Έναν συνδυασμό δημιουργίας και προόδου.
Άλλωστε Νίκο μου η Πελοπόννησος πια= η μεγάλη μας ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καθιερωμένη εκδήλωση «Το Κάψιμο του Ιούδα»

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων του Πάσχα θα υπάρξει μια αλλαγή σε σχέση με την καθιερωμένη πραγματοποίηση του δρώμενου « Το κάψιμο του Ιούδα».  Η εκδήλωση αυτή δε θα πραγματοποιηθεί, ως είθισται, στην Πλατεία Φιλικών «Πλατεία των Προσφύγων της Μικράς Ασίας-Γιώργος Καραγιάννης», λόγω της εκδημίας του σπουδαίου Τριπολίτη και

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής (30/4/2024)

Την Μ. Τρίτη (30/4/2024) στις 12.00, θα διεξαχθεί συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Διαβάστε την πρόσκληση της συνεδρίασης, ΕΔΩ.

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε περιοχές NATURA, πάρκα και άλση στις Περιφερειακές Ενότητες Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας

Ισχύει διήμερη προληπτική απαγόρευση διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων, σε περιοχές NATURA, καθώς και σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση στις περιφερειακές ενότητες Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας. Η εφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης της κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου (από 00:00  έως και 24:00 ) είναι για

20η Τακτική συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής

20Η-29-04-2024-ΟΡΘΗ-ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΛήψη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο