Η Δήμαρχος Haldensleben της Γερμανίας κα. Regina Blenkle πραγματοποίησε επίσκεψη στον Δήμο Ευρώτα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Δήμαρχος του Δήμου Haldensleben της Γερμανίας κα. Regina Blenkle πραγματοποίησε επίσκεψη στον Δήμο Ευρώτα στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας που προτίθενται να ξεκινήσουν οι δύο Δήμοι. Τη Γερμανίδα Δήμαρχο συνόδευαν ο κ. Joachim Wintjen, τέως έπαρχος και η κα. Ναυσικά Νικοδημοπούλου με καθήκοντα διερμηνέα.

Ο Δήμαρχος Ευρώτα καλωσόρισε την κ. Blenkle στο γραφείο του την Κυριακή 25 Οκτωβρίου όπου είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τις προτάσεις του για σύμπραξη σε διάφορος τομείς όπως στην προώθηση των τοπικών αγροτικών προϊόντων, στην υλοποίηση ευρωπαϊκών εκπαιδευτικών προγραμμάτων και στη διοργάνωση αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Στη διάρκεια της παραμονής της η κ. Blenkle επισκέφθηκε ιστορικά μνημεία και σχολεία του Δήμου Ευρώτα.

«Με μεγάλη μας χαρά φιλοξενήσαμε στον Δήμο μας την Δήμαρχο κα. Regina Blenkle της οποίας το ενδιαφέρον για την κατάσταση του Δήμου μας μετά τον καταστροφικό ανεμοστρόβιλο ήταν συγκινητικό. Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προσανατολισμού και της συνεχούς επικοινωνίας του Δήμου Ευρώτα με την Ευρώπη η παρουσία της Γερμανίδας Δημάρχου στην περιοχή μας επισφραγίζει τις συντονισμένες δράσεις της Δημοτικής Αρχής σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Πιστεύουμε ότι η αυτή η επίσκεψη θα είναι μία αφορμή για επέκταση της συνεργασίας μας», ανέφερε ο Δήμαρχος Ευρώτα κ. Ιωάννης Γρυπιώτης για την επίσκεψη της γερμανίδας ομολόγου του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού...

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο