Το Κορινθιακό Καρναβάλι 2024 είναι εδώ «Ζήστε το μαζί μας» (video)

Συνέντευξη τύπου παρέθεσε σήμερα 21 Φεβρουαρίου 2024 ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Παναγιώτης Λαμπρινός για τις εκδηλώσεις του Κορινθιακού Καρναβαλιού 2024. Ο Αντιδήμαρχος αφού ευχαρίστησε θερμά τους χορηγούς οι οποίοι συνέβαλλαν στο να πραγματοποιηθεί εντέλει το Κορινθιακό Καρναβάλι ανακοίνωσε πως οι αποκριάτικες εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024 στην πλατεία Παναγή Τσαλδάρη στην Κόρινθο. Ο Αντιδήμαρχος μεταξύ άλλων δήλωσε:

Περάσαμε πολλές δυσκολίες και φτάσαμε μέχρι και το σημείο να αναβάλλουμε το Καρναβάλι, όμως οι μεγάλες προσπάθειες της επιτροπής Καρναβαλιού και η καθοριστική συνεισφορά τόσο του ίδιου του Δημάρχου όσο και των άλλων μελών της Δημοτικής Αρχής μας βοήθησαν να προσπεράσουμε τα εμπόδια και να είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε τις εκδηλώσεις.
Εκδηλώσεις όχι μόνο για την πόλη της Κορίνθου αλλά και για την περιφέρεια της.
Οι συμμετοχές ξεπερνούν τις 1700. Πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι, σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων, σχολεία και σχολές χορού καθώς και λοιποί φορείς που παράγουν πολιτισμό θα συμμετέχουν στις καρναβαλικές εκδηλώσεις.
Κορυφαία στιγμή, η καθιερωμένη καρναβαλική παρέλαση στο κέντρο της Κορίνθου, το Σάββατο 16 Μαρτίου, μετά τη λήξη της οποίας θα ακολουθήσει συναυλία με την τραγουδίστρια Αναστασία.
Αναλυτικά το πρόγραμμα με όλες τις εκδηλώσεις που αφορούν τόσο την Κόρινθο όσο και τις λοιπές Δημοτικές Κοινότητες θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

The post Το Κορινθιακό Καρναβάλι 2024 είναι εδώ «Ζήστε το μαζί μας» (video) appeared first on .

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκδήλωση με θέμα «Δημοσιογραφία και Πολίτες» στην έκθεση «Πελοπόννησος EXPO 2024»

Ο ενημερωτικός ιστότοπος anagnostis.org και η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος...

13-14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 – Arcadia Classic Tour 2024 με 81 Συμμετοχές

Όλα έτοιμα για την αφετηρία του 10ο Επετειακού Arcadia Classic Tour 2024, μια συνδιοργάνωση των σωματείων  Off Road Team και ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ και την υποστήριξη των ΑΡ.Σ.Ο.Ε. και Ε.Λ.Ι.Α. Το αγαπημένο «μικρό» όλων, το ACT,  είναι ένα διήμερο απόδρασης με το ιστορικό όχημα, συνυφασμένο μέσα στις ορεινές διαδρομές και την ιδιαιτερότητα της Πελοποννησιακής μικρογεωγραφίας που επιτρέπει την άμεση

Πυροσβεστική: 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο στη χώρα

Συνολικά 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο (9.30μμ Παρασκευή) σε...
Μετάβαση στο περιεχόμενο