Παράταση της προσωρινής αναστολής λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Λουτρακίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης, ενημερώνει τους κατοίκους του Δήμου ότι :

Με την υπ’ αριθμ. 8952/30-10-2019 Απόφαση του Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας, αποφασίστηκε η παράταση της προσωρινής αναστολής λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Λουτρακίου, για δύο (2) εργάσιμες ημέρες από την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019 έως Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019 λόγω συνέχισης εργασιών αποξήλωσης δαπέδου.
Οι υπηρεσίες του Κέντρου Υγείας θα συνεχίσουν να παρέχονται στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου (Ελ. Βενιζέλου 4-Λουτράκι), από τις 8.00π.μ. μέχρι τις 10.00μ.μ.
Τις νυχτερινές ώρες ο πληθυσμός θα καλύπτεται από το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.
Κατά τις ημερομηνίες 2 και 3 Νοεμβρίου, οι υγειονομικές ανάγκες θα καλύπτονται εξ’ ολοκλήρου από το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.
Το Κέντρο Υγείας θα επαναλειτουργήσει την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καθιερωμένη εκδήλωση «Το Κάψιμο του Ιούδα»

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων του Πάσχα θα υπάρξει μια αλλαγή σε σχέση με την καθιερωμένη πραγματοποίηση του δρώμενου « Το κάψιμο του Ιούδα».  Η εκδήλωση αυτή δε θα πραγματοποιηθεί, ως είθισται, στην Πλατεία Φιλικών «Πλατεία των Προσφύγων της Μικράς Ασίας-Γιώργος Καραγιάννης», λόγω της εκδημίας του σπουδαίου Τριπολίτη και

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής (30/4/2024)

Την Μ. Τρίτη (30/4/2024) στις 12.00, θα διεξαχθεί συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Διαβάστε την πρόσκληση της συνεδρίασης, ΕΔΩ.

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε περιοχές NATURA, πάρκα και άλση στις Περιφερειακές Ενότητες Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας

Ισχύει διήμερη προληπτική απαγόρευση διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων, σε περιοχές NATURA, καθώς και σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση στις περιφερειακές ενότητες Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας. Η εφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης της κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου (από 00:00  έως και 24:00 ) είναι για

20η Τακτική συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής

20Η-29-04-2024-ΟΡΘΗ-ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΛήψη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο