Εξιχνιάστηκε κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού από ταχυδρομικό πράκτορα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των δραστών, οι οποίοι αφαίρεσαν από σταθμευμένο αυτοκίνητο της πράκτορα μια τσάντα, που περιείχε 23.500 ευρώ.

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, κλοπή σε βάρος ταχυδρομικού πράκτορα, που έλαβε χώρα στις 4-12-2017, στο Αίγιο, όπου οι δράστες αφαίρεσαν από σταθμευμένο αυτοκίνητο μια τσάντα, που περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών, σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών, ηλικίας 46 και 42 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί, ενώ κατηγορούμενος στην ίδια υπόθεση είναι ένας επιπλέον άγνωστος δράστης.

Ειδικότερα, οι τρεις δράστες, στις 4-12-2017 το πρωί, μετέβησαν στο Αίγιο με κλεμμένη μοτοσικλέτα και με αυτοκίνητο, όπου αφαίρεσαν από σταθμευμένο αυτοκίνητο ταχυδρομικού πράκτορα μια τσάντα, που περιείχε το χρηματικό ποσό των (23.500) ευρώ, που προορίζονταν για πληρωμή συντάξεων.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, διενήργησαν ενδελεχείς και μεθοδικές έρευνες, κατά τις οποίες ταυτοποίησαν τους δράστες και διακρίβωσαν πλήρως την μεθοδολογία τους.

Επιπλέον, οι δράστες έχουν απασχολήσει κατ’ επανάληψη, τα τελευταία έτη, τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές με τη διάπραξη ομοειδών αδικημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, ο 42χρονος συμμετείχε σε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές πολυτελών οικιών και ληστείες σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δυο δραστών θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αιγίου.

Την προανάκριση και τις έρευνες ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Αιγιαλείας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση Δημάρχου με εκπροσώπους μαθητών από το ΕΠΑΛ Γυθείου

Συνάντηση Δημάρχου με εκπροσώπους μαθητών από το ΕΠΑΛ Γυθείου Με εκπροσώπους μαθητών από το Επαγγελματικό Λύκειο Γυθείου συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης, κ. Πέτρος Ανδρεάκος. Οι μαθητές ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για τη συνδρομή του Δήμου στην εκπαιδευτική εκδρομή που πραγματοποίησαν αλλά και τη για τη συνολική στήριξη του στα ζητήματα της

Κατεπείγουσα συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου (25/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 25 Aπριλίου 2024 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.30 όπως προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ. 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Βλάση Τσιώτο, Σπύρο Σταματόπουλο και Κώστα Φρούσιο

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτο, τον Δήμαρχο Σικυωνίων Σπύρο Σταματόπουλο και τον Δήμαρχο Νεμέας Κώστα Φρούσιο, πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Η συνεργασία των Δήμων και της Περιφέρειας προχωρά με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη) και

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Νίκο Σταυρέλη και Γιώργο Γκιώνη

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Κορινθίων, Νίκο Σταυρέλη και τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη (διαδικτυακά), πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Στη συνάντηση έγινε μία προεργασία των έργων ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις) που θα προταθούν ώστε να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο