Παρ’ ολίγον τραγωδία με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ηλείας | Πέρασε πάνω από δρόμο που είχε δημιουργηθεί υπόγεια τάφρος(pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άγιο είχε όπως αποδείχθηκε ο οδηγός και οι επιβάτες του ΚΤΕΛ Ηλείας στο πρωινό δρομολόγιο Πύργος – Νέα Φιγαλεία αφού το λεωφορείο με κατεύθυνση προς Νέα Φιγαλεία απέφυγε τον κίνδυνο για λίγα εκατοστά να ντελαπάρει και να ανατραπεί μέσα σε ποταμό καθώς πάτησε πάνω σε σημείο της ΕΠ.ΟΔ Θολού – Νέας Φιγαλείας όπου υπήρχε εσωτερική καθίζηση και είχε δημιουργηθεί τάφρος.

 Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα είχαμε δυσάρεστες συνέπειες καθώς το βάθος του ποταμού άγγιζε εκείνη την ώρα το 1μ. Λίγη ώρα αφού το ΚΤΕΛ γεμάτο μαθητές και επιβάτες ξαναπέρασε από το σημείο με προορισμό τη Ζαχάρω, ο δρόμος άρχισε να υποχωρεί και να εμφανίζεται η τάφρος γεμάτη νερό από τον διπλανό ποταμό.
Το πρόβλημα διαπίστωσαν οι Εθελοντές Πολτικής Προστασίας Φιγαλείας και αμέσως ενημέρωσαν την Περιφέρεια και την Πολιτική Προστασία της Π.Ε Ηλείας αλλά και την Τροχαία. Στο σημείο έφθασε άμεσα ο Αντιπεριφερειάρχης και μέλος της Πολιτικής Προστασίας Ηλείας Κώστας Μητρόπουλος (όπου και έδωσε αμέσως εντολή να κινηθούν προς το σημείο μηχανήματα έργων και φορτηγά με σκοπό να κλείσει η τάφρος και να μην αποκοπεί η κυκλοφορία), μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο και αστυνομικό Κώστα Καψή αλλά και τον Πρόεδρο του Δ.Δ Λεπρέου Παναγιώτη Νεοφώτιστο. Για λίγες ώρες υπήρξε ανά διαστήματα διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων για λόγος ασφαλείας.

{gallery}ptosi_dromoy_figalia{/gallery}

Thanos Xouliaras#ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για έβδομη φορά στους κρίκους

Ο «χρυσός» Έλληνας Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας, απόψε (Παρασκευή 26/4)...

Πασχαλινό Φιλανθρωπικό Παζάρι από την Μονή Καλτεζών

Μετά χαράς ανακοινώνεται ότι η Ιερά μας Μονή θα...

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών

Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε περιστατικό με τον...

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά κατά τις ημέρες του Πάσχα

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά κατά τις ημέρες...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο