Δώρα σε όλα τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων Νέας Φιγαλείας - Ανδρίτσαινας και Λεύκης, μοίρασε και φέτος ο Άι Βασίλης (pics)

Δεκεμβρίου 24, 2017
Μετά την εξαιρετικά πετυχημένη δράση τα Χριστούγεννα του 2016 όπου σε συνεργασία με την Π.Α.Ε Αστέρας Τρίπολης μοιράστηκαν δώρα σε όλους τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Νέας Φιγαλείας, το #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24 γνωστό για το κοινωνικό του έργο επιστρέφει και φέτος με μια δράση στα δημοτικά σχολεία Νέας Φιγαλείας, Ανδρίτσαινας και Λεύκης της Επαρχίας Ολυμπίας.

 Ο Άγιος Βασίλης #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24 μοίρασε αυτές τις μέρες πάνω από 120 σκούφους, μετατρέποντας τους μικρούς μαθητές των σχολείων αυτών σε Άι Βασίληδες για τις εορτές των Χριστουγέννων.

Σκοπός της φετινής δράσης είναι όλα τα παιδάκια είτε φτωχά είτε πλούσια, είτε μικρά είτε μεγάλα, είτε καλά είτε κακά να γεμίσουν με χαμόγελα και φωνές όλα τα χωριά καταγωγής τους στην Ορεινή Ολυμπία, αλλά και να γεμίσουν με χαρά όλα τα σπίτια όπου και θα επισκεφθούν τις γιορτές για να τραγουδήσουν τα κάλαντα. Να σημειώσουμε εδώ ότι πρόκειται για δεκάδες χωριά όπου μικροί μαθητές πηγαίνουν στα σχολεία των τριών αυτών περιοχών και μάλιστα από τους Νομούς Ηλείας, Αρκαδίας και Μεσσηνίας!

figalia2

''Γίνε και εσύ Άγιος Βασίλης αυτές τις γιορτές, μοίρασε αγάπη και χαμόγελα, γέμισε χαρά όλα τα σπίτια, κάνε τους παππούδες και τις γιαγιάδες να χαμογελάσουν και να νιώσουν ακόμα πιο περήφανοι και ζωντάνεψε όλα τα χωριά'', είναι το μήνυμα που δίνει το #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24 σε κάθε ένα παιδί των σχολείων αυτών. Τα κάλαντα θα ακουστούν από όλα τα παιδιά σε όλα τα χωρία με χιόνια ή χωρίς ένα είναι σίγουρο..πως ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο χωριό, ένας κόκκινος σκούφος μοιάζει με αναμμένο λαμπάκι στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο μας.

figalia3

Το #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24 ευχαριστεί θερμά για την πολύτιμη βοήθεια και συνεργασία τις Διευθύνσεις των Σχολικών Μονάδων Νέας Φιγαλείας, Ανδρίτσαινας και Λεύκης καθώς και το Κατάστημα 'Παντοπωλείο Καπλάνη' στη Νέα Φιγαλεία.

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia