Την Εθνική Ελλάδος Πετοσφαίρισης Γυναικών στη Σπάρτη συνάντησε η ομάδα Βόλει Άρτεμις της Νέας Φιγαλείας

Μαΐου 29, 2017
Την ευκαιρία και την τιμή να συναντήσουν από κοντά την Εθνική Ελλάδος Βόλει Γυναικών είχε η αντίστοιχη ερασιτεχνική ομάδα βόλει γυναικών Άρτεμις που δραστηριοποιείται στη Νέα Φιγαλεία Ολυμπίας.
 Μετά τα φιλικά με Πύλο και Κυπαρισσία η γυναικεία ομάδα της Νέας Φιγαλείας βρέθηκε τη Δευτέρα 22 Μαίου στο Βλαχιώτη Λακωνίας του Δήμου Ευρώτα για να δει από κοντά και να συναντήσει την Εθνική Ομάδα της χώρας μας, η οποία βρίσκεται εκεί εκτελώντας το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της εν όψη των προκριματικών για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα! 
Τα κορίτσια της Φιγαλείας παρακολούθησαν από κοντά και το Διεθνές Φιλικό μεταξύ Ελλάδας - Ρουμανίας που έλαβε χώρα στο Κλειστό Γήπεδο Βλαχιώτη Λακωνίας με την Ελλάδα να κερδίζει 3-1 ενώ δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις όταν κατέβηκαν στο γήπεδο και βρέθηκαν ΤΕΤ Α ΤΕΤ με τα κορίτσια της Εθνικής (μεταξύ των οποίων και οι δευτεραθλήτριες Ευρώπης παίκτριες του Ολυμπιακού), όπου και συνομίλησαν, γνωρίστηκαν, αντάλλαξαν ευχές ενώ φωτογραφήθηκαν για λογαριασμό του #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24 με την ελληνική σημαία. Το καλύτερο το κράτησαν για το τέλος καθώς τα κορίτσια της Εθνικής Ελλάδος υπέγραψαν σε μια μπάλα την οποία και παρέδωσαν σε αυτά της Άρτεμις.
Η Πρωτοβουλία αυτής της συνάντησης ανήκει στον Συντάκτη του #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24 Θάνο Χουλιάρα, που μαζί με τον αθλητικό παράγοντα και πρώην γνωστό παλαίμαχο άσσο του ποδοσφαίρου Δημήτρη Πιερρουτσάκο, σχεδίασαν το όλο γεγονός και την επίσκεψη της ομάδας της Φιγαλείας Ολυμπίας στην Εθνική Ελλάδος. Σημαντική η βοήθεια και του Δήμου Ζαχάρως - Φιγαλείας ο οποίος παραχώρησε λεωφορείο για τη μεταφορά της ομάδας, την οποία συνόδευσε και ο προπονητής της Δημήτρης Κατσιώλης όπως και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Φιγαλείας Γιώργος Βλάχος.

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia