Ιανουαρίου 30, 2015

1ος ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network, διοργανώνει τον 1ο Φοιτητικό διαγωνισμό με στόχο να δώσει στους φοιτητές την ευκαιρία να παρουσίασουν καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες και προτάσεις σε συγκεκριμένους επιχειρηματικούς τομείς.

Το θεματικό πεδίο του φετινού διαγωνισμού είναι “Χειμερινός τουρισμός στον νομό Αρκαδίας”. Ενδεικτικά θέματα στον συγκεκριμένο πεδίο είναι στρατηγικός σχεδιασμός, επιχειρηματικά σχέδια, σχέδια marketing, εξωστρέφεια, καινοτομία.

Όροι συμμετοχής
Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος προπτυχιακοί ή μεταπτυχιακοί φοιτητές/τριες του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σε ομάδες (2-5 άτομα) ή ατομικά.

Αξιολόγηση εργασιών
Η αξιολόγηση των εργασιών θα γίνει από επτιροπή απαρτιζόμενη από μέλη της ακαδημαϊκής και της επιχειρηματικής κοινότητας, η οποία θα επιλέξει προς βράβευση τις δύο καλύτερες εργασίες. Τα κριτήρια αξιολόγησης είναι η καινοτομία, η πληρότητα και η δυνατότητα εφαρμογή της πρότασης. Το χρηματικό επάθλο για την πρώτη καλύτερη εργασία είναι 1500 ευρώ και για τη δεύτερη 1000 ευρώ.

Σημαντικές ημερομηνίες
Η δήλωση συμμετοχής στο διαγωνισμό γίνεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι τις 16/03/2015 με την αποστολή των στοιχείων (Όνομα, Επώνυμο, Αριθμός Μητρού Φοιτητή, Προπτυχιακός Μεταπτυχιακός) όλων των μελών της ομάδας.
Οι φοιτητές που έχουν δηλώσει συμμετοχή θα πρέπει να αποστείλουν την εργασία τους στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι τις 11/9/2015.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη:
Γραμματεία του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών
Σχολή Οικονομίας, Διοίκησης & Πληροφορικής
Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
Θέση Σέχι, 22100 Τρίπολη
Τηλ. 2710 230128 , 2710 230123
Fax 2710 230139
http://es.uop.gr
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia

© 2020 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr