Φεβρουαρίου 20, 2019

Συνεχίζονται έως 22/2 οι εγγραφές για τον 6ο κύκλο σεμιναρίων του Κέντρου Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας (ΚΑΕΜ) 

Τα σεμινάρια ξεκίνησαν στις 18 Φεβρουαρίου και απευθύνονται σε όσους θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους σε θέματα του αγροδιατροφικού τομέα και σε όσους προτίθενται να αναπτύξουν βιώσιμη επιχειρηματικότητα μέσω της εκμετάλλευσης των φυσικών πόρων της τοπικής αγροτικής οικονομίας.

Η μέση χρονική διάρκεια των σεμιναρίων είναι 30 εκπαιδευτικές ώρες (10 τρίωρα μαθήματα) και περιλαμβάνουν θεωρητικά μαθήματα, πρακτική άσκηση σε εργαστήρια, εισηγήσεις από επισκέπτες ομιλητές και επισκέψεις σε παραγωγικές εγκαταστάσεις.

Οι τίτλοι των σεμιναρίων που θα διεξαχθούν το εαρινό εξάμηνο του 2019 είναι οι εξής:

• Φτιάχνω το δικό μου κρασί (οινοποιΐα)

• Τυποποίηση και γευσιγνωσία επιτραπέζιας ελιάς

• Επεξεργασία και τυποποίηση ελαιολάδου

• Αξιοποίηση φαρμακευτικών και αρωματικών φυτών

• Αγροτουρισμός

• Καλλιέργεια φαρμακευτικών και αρωματικών φυτών

• Social media marketing

• Μελισσοκομία για αρχάριους.

Η βιωματική εκπαιδευτική φύση των σεμιναρίων στοχεύει στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής παιδείας και τη βελτίωση των δεξιοτήτων που σχετίζονται με την παραγωγή, καθώς και στην ανάδειξη επιχειρηματικών ιδεών, μέσα από συμβουλευτικές υπηρεσίες που προσφέρει το Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας.

Με την ολοκλήρωση των σεμιναρίων παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Εγγραφές θα γίνονται μέχρι και τις 22 Φεβρουαρίου 2019.

Για εγγραφές και οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 27210 25700, κιν. 698 5666456 και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επίσης, μπορούν να βρουν πληροφορίες στο www.kaem.gr

Γραφείο στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας, παραχωρηθέν δωρεάν με πρωτοβουλία του Δήμου Καλαμάτας.

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia