Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου στη συναυλία του Λεωνίδα Καβάκου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου έφτασε λίγο πριν την έναρξη της σόλο συναυλίας του διακεκριμένου Έλληνα βιολονίστα Λεωνίδα Καβάκου το βράδυ της Παρασκευής 17 Ιουλίου στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου στην Αργολίδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Αργολικών Ειδήσεων, την κυρία Σακελαροπούλου περίμεναν για να την συνοδέψουν στο θέατρο η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και η Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Κατερίνα Ευαγγελάτου ενώ λίγο νωρίτερα είχε εισέλθει στο θέατρο η πρώην υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.

Ο Λεωνίδας Καβάκος είναι διεθνώς αναγνωρισμένος ως βιολονίστας για την απαράμιλλη τεχνική του, τη δεξιοτεχνία και την πληρότητα των ερμηνειών του. Συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες ορχήστρες και τους σπουδαιότερους αρχιμουσικούς δίνοντας ρεσιτάλ στις πιο γνωστές αίθουσες συναυλιών και διοργανώσεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο