Ο Δήμος Ναυπλιέων στην τουριστική έκθεση New York Travel Show

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος μας κάνει ένα μεγάλο βήμα δρομολογώντας τη συμμετοχή του σε μία από τις μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις του κόσμου την http://nyttravelshow.com/ (σύμφωνα με τους ανθρώπους του τουρισμού).

Η έκθεση γίνεται στη Νέα Υόρκη στο τέλος του Ιανουαρίου του 2018. Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης εγκρίναμε πίστωση 15.000€ για τα έξοδα της συμμετοχής μας στην έκθεση. Ο προϋπολογισμός περιέχει δαπάνες 4.500€ ενοικίαση περιπτέρου , μεταφορά προωθητικού υλικού και εισιτήρια ,διαμονή για 5 ανθρώπους που θα στελεχώσουν το περίπτερο τις ημέρες της έκθεσης.
Στο προχθεσινό συμβούλιο εγκρίθηκαν τα ποσά έτσι ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες και σε επόμενο συμβούλιο θα οριστούν τα πρόσωπα αφού πρώτα γίνουν συζητήσεις και διατυπωθούν οι προτάσεις των φορέων που εμπλέκονται με τον τουρισμό.
Η συμμετοχή σε τόσο μεγάλη έκθεση είναι συνέχεια μιας σειράς στοχευμένων ενεργειών για την προώθηση του τόπου μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:00

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 – Η περιφορά των Επιταφίων στο Λεωνίδιο

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 - Η περιφορά των Επιταφίων...

Αντιπυρική περίοδος και απαγορεύσεις σύμφωνα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς»

Ξεκίνησε η αντιπυρική περίοδος 2024 και ταυτόχρονα η έναρξη μιας σειράς μέτρων που προβλέπονται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως η πιθανή απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση, ανάλογα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς» της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και την πρόβλεψη κατηγορίας 3 ή 4 ή 5 (Υψηλή, Πολύ Υψηλή, Κατάσταση Συναγερμού). Το

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο