Ο Αχλαδόκαμπος απέκτησε πισίνα και η χαρά των κατοίκων είναι μεγάλη – Καμπόσος: “Το καλύτερο δώρο για τα σημερινά μου γενέθλια”

Σύγχρονη πισίνα απέκτησε ο Αχλαδόκαμπος και ο πρόεδρος της Κοινότητας Θεοδωρής Μπόγρης ευχαριστεί το δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο.

Ευχαριστίες επίσης απευθύνει στο Σύμβουλο της δημ. ενότητας Αχλαδοκάμπου Δημήτρη Νταβίλη τον γενικό γραμματέα του δήμου Βαγγέλη Κομπόση τον συνεργάτη του δήμου πολ. μηχανικό αρχιτέκτονα Χρήστο Αγγελόπουλο και τον πρόεδρο της Αργώ Α.Ε Ιωάννη Νώτη για την πολύτιμη συμβολή τους στην επιτυχή ολοκλήρωση του έργου που έφερε μεγάλη χαρά και ευχαρίστηση τόσο στους κατοίκους της κοινότητας όσο και στους επισκέπτες του χωριού.

Ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών ανέφερε: “Το καλύτερο δώρο για τα σημερινά μου γενέθλια, είναι η χαρά των δημοτών όταν παραδίδουμε ένα έργο!
Και η χαρά τους στον Αχλαδόκαμπο ήταν μεγάλη!
Μια σύγχρονη πισίνα στον δημοτικό ξενώνα Αχλαδοκάμπου αναβαθμίζει την ποιότητα των παροχών του στους επισκέπτες, αλλά προσφέρει και δροσιά στους κατοίκους!”
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκδήλωση με θέμα «Δημοσιογραφία και Πολίτες» στην έκθεση «Πελοπόννησος EXPO 2024»

Ο ενημερωτικός ιστότοπος anagnostis.org και η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος...

13-14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 – Arcadia Classic Tour 2024 με 81 Συμμετοχές

Όλα έτοιμα για την αφετηρία του 10ο Επετειακού Arcadia Classic Tour 2024, μια συνδιοργάνωση των σωματείων  Off Road Team και ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ και την υποστήριξη των ΑΡ.Σ.Ο.Ε. και Ε.Λ.Ι.Α. Το αγαπημένο «μικρό» όλων, το ACT,  είναι ένα διήμερο απόδρασης με το ιστορικό όχημα, συνυφασμένο μέσα στις ορεινές διαδρομές και την ιδιαιτερότητα της Πελοποννησιακής μικρογεωγραφίας που επιτρέπει την άμεση

Πυροσβεστική: 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο στη χώρα

Συνολικά 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο (9.30μμ Παρασκευή) σε...
Μετάβαση στο περιεχόμενο