Συνέντευξη τύπου για τις δράσεις του Δήμου Τρίπολης για την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν την Πέμπτη,2 Ιουνίου σχετικά με τις περιβαντολλογικές δράσεις που θα κάνει ο Δήμος Τρίπολης μαζί με φορείς – οργανώσεις της Τρίπολης

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/g92qzECR2T4″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας ,κ. Ηλίας Τότσης κάλεσε όλο τον κόσμο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος να συμμετέχουν στις περιβαλλοντικές δράσεις που θα γίνουν στην Πλατεία Πετρινού όπου οι δημότες θα μάθουν για την ανακύκλωση.

Ακόμα ο Δήμος Τρίπολης έχει καθορίσει μαζί με τους προσκόπους και τα παιδιά από τα σχολεία να καθαρίσουν τα πάρκα. Οι δράσεις θα ξεκινήσουν από 10 το πρωί έως αργά το απόγευμα.

Την προσπάθεια του Δήμου Τρίπολης στηρίζει o Σύλλογος ΑΜΕΑ Αρκαδίας, ο Φιλοτεχνικός Όμιλος Τρίπολης, ο Ε.Ο.Σ Τρίπολης, ο ΣΑΟΟ, το Επιμελητήριο Αρκαδίας, ο Δικηγορικός Σύλλογος, ο ΣΕΒΙΠΕΤ, ο Εμπορικός Σύλλογος, το Εργατικό Κέντρο και ο ΟΕΒΑ.

Το πρόγραμμα του Δήμου Τρίπολης έχει ως εξής:

• ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/6/2016: Ενημέρωση νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων για το περιβάλλον, το πράσινο, τα περιαστικά άλση και δάση του Δ. Τρίπολης από αρμόδιους υπαλλήλους του δήμου.
• ΚΥΡΙΑΚΗ 5/6/2016 Φυτεύσεις λουλουδιών, δενδροφυτεύσεις στα πάρκα και στις πλατείες της Τρίπολης, καθαρισμός από φύλλα, αγριόχορτα και σκουπίδια καθώς και βάψιμο υποδομών. Στη δράση αυτή θα συμμετάσχουν παιδικές ομάδες προσκόπων και οδηγών του Δ. Τρίπολης. Ώρα 09.30 π.μ Σημείο συνάντησης και εκκίνησης δράσεων στο Άγαλμα της Μάνας (Πλ. Άρεως).
• ΤΕΤΑΡΤΗ 8/5/2016: Καθαρισμός του περιαστικού Άλσους του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, από συνεργεία του Δ. Τρίπολης και ομάδα του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Τρίπολης (Ε.Ο.Σ).

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο