Κακλαμάνος: Ο κ. Σμυρνιώτης με συκοφαντεί και θα κινηθώ νομικά.(vid)

Απριλίου 08, 2016
Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης κύριος Κακλαμάνος σχετικά με τις κατηγορίες τουκ. Σμυρνιώτη που βαραίνουν το πρόσωπο του για πλαστογραφία σε απόφαση του δημοτικού συμβουλίου απάντησε.

Βάζοντας ενώπιον όλων των δημοσιογράφων την μαγνητοσκοπημένη συνεδρίαση του ΔΣ Τρίπολης φάνηκε ότι σε ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησε ο κύριος Τσιουμής υπήρχαν 21 δημοτικοί σύμβουλοι και κατά συνέπεια απαρτία προκειμένου να περάσουν τα εκτός ημερήσιας θέματα.

Δεν επικαλέστηκα κανέναν Τσούκα και κανέναν Κάμαρη προκειμένου να έχω πλειοψηφία όπως διατυμπανίζει ο κύριος Σμυρνιώτης ψευδός.

Όποιος και αν είναι ο σκοπός του δεν νομιμοποιείται κανένας να σπιλώνει ανθρώπους και αξιοπρέπειες.  Δεν είναι μόνο το χθεσινό παράδειγμα ο κύριος Σμυρνιώτης έχει επιδοθεί σε μία προσπάθεια κατασκευής μιας βιομηχανίας παραγωγής συκοφαντιών, δυσφημήσεως, και ψεμάτων.  Έως εδώ δεν πάει άλλο.

Και οι υπόλοιποι αρχηγοί των παρατάξεων κάνουν κριτική καλοπροαίρετοι και καταθέτουν προτάσεις βοηθώντας στην λειτουργία του Δήμου πράγμα που ο κύριος Σμυρνιώτης δεν έχει κάνει ποτέ ακόμα και για τα σκουπίδια οι υπόλοιπες παρατάξεις καταθέσαμε κάποιες προτάσεις, απόψεις τους.

Δεν έχει υπάρξει πάλι τέτοιο ξεχαρβάλωμα στο δημοτικό συμβούλιο η μείζων αντιπολίτευση δεν έχει φέρει ποτέ καμία πρόταση αλλά συνεχώς γίνεται μια προσπάθεια να τινάξουμε να καταδυναστεύσουμε  το δημοτικό συμβούλιο για τα δικά μας οφέλη

Μιλώντας με αριθμούς ανέφερε: Η δημοτική αρχή του κυρίου Κοτσιάνη παρέδωσε στον κύριο Σμυρνιώτη 11,5 εκατομμύρια τα έργα τα οποία έγιναν βάσει των υπηρεσιών του Δήμου για έργα ανάπλασης από μελέτες τις οποίες βρήκε από τον Κοτσιάνη ο κύριος Σμυρνιώτης ήταν περίπου στα 4,5 εκατομμύρια το υπόλοιπο είναι 7,5 και παρέδωσε στην δημοτική αρχή του κυρίου Παυλή περίπου 3,5 που είναι τα υπόλοιπα χρήματα???

Δεν λέω ότι ο κύριος Σμυρνιώτης έφαγε η κατεχράστη αυτά τα λεφτά αλλά έκανε κακοδιαχείριση και σπατάλη.

Για την καταγγελία που δέχτηκε από τον κύριο Σμυρνιώτη που τον κατηγορεί για πλαστογράφο επιφυλάσσεται. Και αφού έχει την έγκριση του δημάρχου και της παράταξης του θα καταθέσει μήνυση στον κύριο Σμυρνιώτη για συκοφαντική δυσφήμιση και Εξύβριση.

Τελευταία τροποποίηση στις 8 Απριλίου 2016 %12:%Απρ

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia