• 29 Μάι

    ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΕΛΕΝΗΣ Π.

    ΤΡΙΠΟΛΗ | 28ης Οκτωβρίου 14

    08:30 - 08:30 (Επ.), τηλ.: 2710238588

Γιώργος Αδαμόπουλος: Έγιναν έργα στο Μεθύδριο, που δεν είχαν γίνει στις προηγούμενες Διοικήσεις. (vids)

Απριλίου 04, 2016
Έναν απολογισμό στον 1,5 χρόνο της θητείας του έκανε ο πρόεδρος του Μεθυδρίου κ. Γ. Αδαμόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στης 30 Μαρτίου στο χώρο της ΔΕΥΑΤ στην Τρίπολη.

Ο πρόεδρος του Μεθυδρίου, αρχικά ευχαρίστησε το δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που του έδειξε και τόνισε ότι στη διάρκεια της θητείας του έγιναν έργα στο Μεθύδριο, που δεν είχαν γίνει στις προηγούμενες Διοικήσεις.

«Περιμένουμε απ” την Περιφερειακή Αρχή Πελοποννήσου να προχωρήσει την μελέτη, ύψους 5,5 εκατ. ευρώ για τα έργα στο Μεθύδριο, ώστε αυτή, να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και να «τρέξει» η δημοπράτηση».

Παράλληλα, όπως σημείωσε, εντοπίστηκαν και επιλύθηκαν τεράστια προβλήματα στον κεντρικό αγωγό του Μεθυδρίου και στη γεώτρηση στις Ράχες Νεοχωρίου, με την επισκευή βλαβών στη Βλαχέρνα οι οποίες είχαν ως συνέπεια την απώλεια 1000 κυβικών νερού/24ωρο, αλλά και του μοτέρ που κάηκε, λόγω του ότι γινόταν εισροή των όμβριων υδάτων μέσα στη γεώτρηση, αντίστοιχα.

Επιπροσθέτως, ο κ. Αδαμόπουλος ανέφερε ότι γίνεται πλέον δύο φορές το χρόνο καθαρισμός των δεξαμενών στους δήμους Κορυθίου, Τεγέας και Στενού, οι οποίες στεγανοποιήθηκαν, βάφτηκαν εσωτερικά και εξωτερικά, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται μελέτη μόνωσης του πάνω τμήματος της δεξαμενής, λόγω διάβρωσης της σκεπής.

Στον 1,5 χρόνο, κάναμε αρκετά, μπορούμε περισσότερα και γι” αυτό δουλεύουμε. Καλούμε τους οφειλέτες του Μεθυδρίου, να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους, έστω και με διακανονισμό, «για να υπάρχει ζωή και λειτουργία στο Μεθύδριο».

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia