Τρίπολη Πρωτεύουσα του Μοριά: Με υπογραφή Παυλή η ανακατασκευή στο γήπεδο 5Χ5 της Βλάχερνας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αντικατάσταση χλοοτάπητα και εγκατάσταση φωτισμού στο γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5 στην Τ.Κ. Βλάχερνας Δήμου Τρίπολης, προϋπολογισμού 89.900,00 €.

Η παράταξη Τρίπολη Πρωτεύουσα του Μοριά αναφέρει:

“Μετά από επίμονες προσπάθειες που είχαμε κάνει, καταφέραμε στις 12 Δεκεμβρίου 2018 να εγκριθούν τα χρήματα 89,900,00 € (ΥΠΟΑΝ / ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤ. ΕΣΠΑ / ΠΔΕ ΣΑΕ 016) που απαιτούντο για την ανακατασκευή του γηπέδου και στις 5 Απριλίου 2019 να υπογραφή η προγραμματική σύμβαση για το έργο: «Αντικατάσταση χλοοτάπητα και εγκατάσταση φωτισμού στο γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5 στην Τ.Κ. Βλάχερνας Δήμου Τρίπολης», προϋπολογισμού 89.900,00 €, μεταξύ του τότε Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη και του Δημάρχου Τρίπολης Δημήτρη Παυλή.

Αφορά την ανακατασκευή του πλαστικού χλοοτάπητα με τελευταίας γενιάς το οποίο θα περιλαμβάνει και σύστημα ποτίσματος αλλά και αποστραγγιστικό έργο κάτω από το γήπεδο προκειμένου να μην συγκεντρώνονται νερά και κατ’ επέκταση να μην γίνεται φθορά του αγωνιστικού χώρου τόσο το καλοκαίρι με τις υψηλές θερμοκρασίες όσο και το υπόλοιπο διάστημα με τα έντονα καιρικά φαινόμενα και τις δυνατές βροχοπτώσεις. Επίσης έχει προβλεφθεί η τοποθέτηση φωτισμού με τεχνολογία led”.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επετειακή εκδήλωση στο Περθώρι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Δήμος Τρίπολης και το Τοπικό Συμβούλιο Περθωρίου σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση για την επέτειο μνήμης των Περιθωριτών αγωνιστών που έπεσαν ηρωικώς μαχόμενοι την 20η Μαϊου 1825, στο Μανιάκι Μεσσηνίας, Ο Δήμαρχος Κων/νος Τζιούμης ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Κυριακή 12 Μαίου 2024 ώρα 07:00 - Όρθρος και Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν.

Τουρισμός για όλους: Ποιοι δικαιούνται δωρεάν διαμονή – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Οι «τυχεροί» που κληρώθηκαν στο πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους»...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο