Φεβρουαρίου 10, 2020

Δεν συζητήθηκε ο κανονισμός λειτουργίας μουσικής από το Συμβουλίου της Κοινότητας Τρίπολης (video - pics)

Την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020 στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης (Εθνικής Αντίστασης 43), πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Τρίπολης.

Η συνεδρίασή ξεκίνησε με ένα εκτός ημερησίας θέμα που αφορούσε την κανονισμού λειτουργίας μουσικών οργάνων / μουσικής καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Το θέμα αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία να μην συζητηθεί καθώς όπως δήλωσαν οι περισσότεροι σύμβουλοι δεν ήταν έγκαιρα ενημερωμένοι για ένα τόσο σοβαρό θέμα.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξής ψηφίστηκαν ομόφωνα.

  1. Γνωμοδότηση σχετικά με την έκδοση απόφασης κανονιστικού χαρακτήρα για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την τροποποίηση της υφιστάμενης σήμανσης που αφορά τη στάθμευση των οχημάτων στην οδό Σπετσεροπούλου – Παπαναστασίου (εντός σχεδίου πόλης Τρίπολης) και επανακαθορισμός της επιτρεπόμενης στάθμευσης στην ίδια οδό.
  1. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «καφενείο – επιχείρηση προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου» με την επωνυμία «Μακρής Δημήτριος του Νικολάου» που βρίσκεται επί της πλατείας Αγίου Βασιλείου αρ. 12 στην Τρίπολη.
  1. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΩΝ ΠΟΤΩΝ» με την επωνυμία «Παπαγεωργάκης Ι. – Κουτσιούκος Χ. και Σια Ο.Ε.» που βρίσκεται επί της οδού Εθνικής Αντίστασης 36 στην Τρίπολη.
  1. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (καφετέρια – μπαρ – εστιατόριο)» με την επωνυμία «Οικονόμου Δ. – Μανιάτης Α. & Σια Ο.Ε.» που βρίσκεται επί της οδού Μαλλιαροπούλου 5 στην Τρίπολη.

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia