Συνεργασία Δήμου Τρίπολης με εκπροσώπους της Δημοτικής Ενότητας Βαλτετσίου για το 2021 (video – pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στη Δημοτική Ενότητα Βαλτετσίου συνεχίστηκαν οι συναντήσεις αντιπροσωπείας της Δημοτικής Αρχής με τοπικούς φορείς για τη διαβούλευση για το επιχειρησιακό σχέδιο «Τρίπολη 2021».

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/N1G0AkCqO3c” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Ο Δήμαρχος κ. Κ. Τζιούμης ενημέρωσε ότι το επιχειρησιακό σχέδιο περιλαμβάνει ένα σύνολο δράσεων για το Δήμο Τρίπολης με αφετηρία το 2021 και για τα επόμενα τουλάχιστον 10 χρόνια με απώτερο στόχο την ανάπτυξη της περιοχής.

Όλα τα σχέδια βέβαια, όπως είπε ο Δήμαρχος, δεν μπορούν να προχωρήσουν αν δεν υπάρχει και η αντίστοιχη συμμετοχή από τους κατοίκουςκαι επίσης κανείς ιστορικός δεν μπορεί να ξέρει και να καταγράψει όσα ξέρουν οι ντόπιοι. Ακόμα τόνισε ότι έχουν σημασία ακόμα και οι θρύλοι και οι φήμες και γι’αυτό πρέπει να καταγραφούν τα πάντα και με μια ιεράρχηση να αναδειχθούν.
Στη συζήτηση που ακολούθησε ο κ. Τζιούμης επεσήμανε ότι η ψηφιακή τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει περισσότερο από μία απλή αναπαράσταση, ένα δρώμενο, γιατί πλέον χρησιμοποιείται ευρύτατα από τη νεολαία ενώ μπορεί να καταγράψει ή να αναπαραστήσει το οτιδήποτε.

Στη συζήτηση έγινε φανερό το έντονο ενδιαφέρον των παρευρισκομένων ενώ μεταξύ άλλων έγινε και αναφορά στην καταγραφή δημοτικών τραγουδιών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού...

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο