Παρασκευή, 11 Ιουλίου, 2025
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ

Kορυφώνονται Οι Εκδηλώσεις Του Δήμου Τρίπολης Που Έχουν Προγραμματιστεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι εκδηλώσεις του Δήμου Τρίπολης που έχουν προγραμματιστεί κορυφώνονται.

 

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό ανοίγει τις πόρτες του και στα σπιτάκια τα παιδιά, θα παίζουν, θα μαθαίνουν, θα συμμετέχουν στις δράσεις που διοργανώνονται, από 19-12-2015 μέχρι 3-01-2016.
Το τρενάκι θα εξακολουθεί να μας ταξιδεύει στο όνειρο και τη φαντασία.
Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00 στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο θα παρουσιαστεί η «Βατραχομυομαχία» από τους Προσκόπους Τρίπολης.
Το 1ο και το 3ο Σύστημα Προσκόπων Τρίπολης θα ανεβάσουν τη θεατρική παράσταση “Βατραχομυομαχία” του Ομήρου. Στην παράσταση θα λάβουν μέρος οι πρόσκοποι της 3ης Ομάδας. Στον χώρο θα λειτουργεί από τις 19:30 και η Χριστουγεννιάτικη Προσκοπική Εορταγορά με χειροποίητες, οικολογικές κατασκευές σε πολύ καλές τιμές, που με κόπο και μεράκι ετοίμασαν οι Επιτροπές Κοινωνικής Συμπαράστασης των δύο Συστημάτων. Την εκδήλωση θα ανοίξουν τα λυκόπουλα της 1ης και της 3ης Αγέλης με σκετς, τραγούδια και πολλές εκπλήξεις. Είσοδος ελεύθερη.

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου
Ώρα 08:15 στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου, στη Θεία Λειτουργία θα συμμετάσχει η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Το Εκκλησιαστικό Μικτό Τμήμα της Χορωδίας Τρίπολης, θα ψάλει στον Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου, την Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία του Θεόδωρου Παπακωσταντίνου, προς τιμή του προστάτη της, Αγίου Διονυσίου.

Ώρα 11:00, στην Πλατεία Άρεως θα έχουμε την Αγιοβασιλοποδηλατάδα
Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης συμμετέχει στον εορτασμό των Χριστουγέννων και γεμίζει την Τρίπολη με δίτροχους Αγιοβασίληδες!

Ώρα 20:00, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο, «Μελωδίες Χριστουγέννων»
Η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης και το Παιδικό τμήμα της Χορωδίας Τρίπολης «τα Σπουργίτια» ερμηνεύουν αγαπημένες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Συμμετέχει η υψίφωνος Γιέλενα Γιοβάνοβιτς-Μπακοπούλου. Μουσική διδασκαλία παιδικής χορωδίας: Διονύσιος Καραφωτιάς, Διευθύνει ο Σωτήρης Κωστούρος.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Τρίπολης. Είσοδος ελεύθερη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καιρός: Αίθριος με τοπικές βροχές

Αίθριος αναμένεται ο καιρός σήμερα Παρασκευή (11/07) στο μεγαλύτερο μέρος...

Στην ΠΕ Αργολίδας ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός- Οδικά και αρδευτικά έργα, στρατηγικές επενδύσεις και νέα προοπτική

Σειρά επιτόπιων επισκέψεων σε κρίσιμα έργα υποδομής και αναπτυξιακού ενδιαφέροντος πραγματοποίησε την Πέμπτη 10 Ιουλίου 2025 στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός. Η περιοδεία ξεκίνησε το πρωί με επίσκεψη στο εργοτάξιο του μεγάλου οδικού έργου Δερβενακίων, ενός έργου συνολικού προϋπολογισμού 47.000.000 ευρώ, το οποίο συνδέει την Αρχαία Νεμέα με τα Δερβενάκια και

Ψηφιακά η απόδοση ΑΦΜ σε ανηλίκους άνω των 12 ετών που δεν διαθέτουν ταυτότητα

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων διευκολύνει περαιτέρω τη διαδικασία...

Πυρκαγιά στην Ερμιονίδα: Μεγάλη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης (10/7), στην περιοχή...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ