Προτάσεις της Δημοτικής Κοινότητας, για το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου για το 2016

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με ένταση ολοκληρώθηκε η έκτακτη συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, όπου συνεδρίαζε με μοναδικό θέμα, την κατάθεση προτάσεων για το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Τρίπολης για το 2016.

 

Στην εισήγηση του θέματος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης ανέφερε:

Το 2015, ήταν μια χρονιά πολύ δύσκολη τόσο για την χώρα, όσο και για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, λόγο της οικονομικής κρίσης. Ειδικά για την Τρίπολη τα πράγματα ήταν ακόμα χειρότερα, καθώς από την μία το χαμηλό ταμειακό απόθεμα που είχαμε σαν Δήμος από την άλλη το πρόβλημα με τα απορρίμματα τα οποία είχαν σαν αποτέλεσμα να αιμορραγεί ο Δήμος οικονομικά, καθώς και η μεταφορά των ταμειακών αποθεμάτων στην Τράπεζα της Ελλάδος όπως είχε ζητήσει η Κυβέρνηση, είχαν σαν αποτέλεσμα τα επιθυμητά έργα που είχαν προσαρτηθεί στο περσυνό τεχνικό πρόγραμμα να μην υλοποιηθούν.

Ζήτησε από το σώμα, να γίνει εκ νέου προσθήκη στο φετινό τεχνικό πρόγραμμα τα έργα τα οποία δεν υλοποιήθηκαν και αν κάποιος σύμβουλος ήθελε να κάνει κάποια νέα πρόταση να το πράξει.

Η ένταση ξεκίνησε, όταν ο σύμβουλος, κ. Κοσκινάς, πήρε τον λόγο και άρχισε να τοποθετείται για θέματα που είχε συζητήσει με κάποιους προέδρους άλλων τοπικών κοινοτήτων και ο Πρόεδρος, κ. Θεοδωρακόπουλος, τον εγκάλεσε, λέγοντας του, να παραμείνει στο θέμα της συζήτησης.

Εδώ συζητάμε θέματα που αφορούν την Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης και δεν παίρνουμε αποφάσεις για άλλα Τοπικά Συμβούλια. Αν έχετε κάποια πρόταση να καταθέσετε κάντε το!

Συνεχίζοντας την τοποθέτηση του ο κ. Κοσκινάς, άρχισε να κάνει κριτική στην Δημοτική Αρχή, λέγοντας:

Τι ήρθατε εδώ να μας ζητήσετε προτάσεις, αφού δεν έγινε τίποτα την χρονιά που μας πέρασε. Μια χρονιά απραξίας ήταν.

Συνεχίζοντας όπως συνηθίζει ο κ. Κοσκινάς, να απευθύνεται με ειρωνικό ύφος στον Πρόεδρο και αφού ρωτήθηκε αν είχε κάποια πρόταση να καταθέσει απάντησε αρνητικά.

Παίρνοντας τον λόγο ο κ. Θεοδωρακόπουλος απάντησε,

Ξεχνάει ο κ. Κοσκινάς, ότι αυτό το Συμβούλιο είναι συνέχεια του ανύπαρκτου συμβουλίου που συμμετείχε στο παρελθόν ο ίδιος. Αφήστε τις φαμφάρες και τα πυροτεχνήματα για το τι κάνουμε και τι όχι κ. Κοσκινά, αν έχετε να πείτε κάτι για να κάνουμε την πόλη καλύτερη πείτε το, αλλά δεν μπορείτε να κρίνετε εσείς, σας είδαμε τι κάνατε όταν ήσασταν Πρόεδρος στο Βοσυνιώτειο και πως καταντήσατε το ίδρυμα. Θα τα πούμε ένα ένα, συν το χρόνο.

Ακολούθησε η ψηφοφορία με την παράταξη Παυλή να ψηφίζει ΥΠΕΡ ενώ ΠΑΡΩΝ ψήφισε η αντιπολίτευση.

ΥΠΕΡ: Θεοδωρακόπουλος, Κουτσιούμπης, Φατούρος, Νάτσης
ΠΑΡΩΝ: Κοσκινάς, Σκορπίδας, Αρτόπουλος

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για έβδομη φορά στους κρίκους

Ο «χρυσός» Έλληνας Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας, απόψε (Παρασκευή 26/4)...

Πασχαλινό Φιλανθρωπικό Παζάρι από την Μονή Καλτεζών

Μετά χαράς ανακοινώνεται ότι η Ιερά μας Μονή θα...

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών

Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε περιστατικό με τον...

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά κατά τις ημέρες του Πάσχα

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά κατά τις ημέρες...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο