Γ.Γ. Αθλητισμού: “Ο Δήμος Τρίπολης με πολύ μεγάλη συνέπεια ανταποκρίνεται σε ότι ζητάμε σαν Υπουργείο” (vid)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019, στο Δημαρχείο της Τρίπολης, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Ιούλιος Συναδινός, ύστερα από την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Τρίπολης.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/UkuK2jISXv4″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Ο Γ.Γ. Αθλητισμού αφού ευχαρίστησε τον Δήμο Τρίπολης για την φιλοξενία, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι “η πόλη έχει ένα στάδιο που δεν αντιστοιχεί στις ανάγκες των κατοίκων της πόλης όπως είναι  σήμερα, η εικόνα του σταδίου είναι μία εικόνα μάλλον απαξίωσης και όχι μία εικόνα ενός σταδίου που πληροί τις προδιαγραφές υγιεινής της ασφάλειας που πρέπει να έχει ένα στάδιο μιας μεγαλούπολης.

Ο συγκεκριμένος  χώρος, σε συνδυασμό με το κολυμβητήριο και το κλειστό γυμναστήριο, είναι ένα αθλητικό συγκρότημα το οποίο φιλοδοξούμε με μία πολύ καλή συνεργασία που έχουμε με τον Δήμο, να εξελιχθεί σε ένα πραγματικά αθλητικό κέντρο το οποίο θα έχει μεικτές  χρήσεις, εννοώ πως θα εξυπηρετεί και τα σωματεία, τον αγωνιστικό αθλητισμό θα εξυπηρετεί και τους κατοίκους που θέλουν να αθληθούν και βεβαίως πρέπει να μετατραπεί και σε μία εγκατάσταση που θα είναι  πόλος έλξης για μεγαλύτερες διοργανώσεις, ώστε ο αθλητισμός να προσφέρει αφενός στους κατοίκους και αφετέρου να μπορέσει να προσφέρει ως ένα αναπτυξιακό εργαλείο για την πόλη.

Μέχρι τώρα δεν έχουμε λειτουργήσει με τις λογικές του παρελθόντος, με πελατειακές σχέσεις, είμαστε αντικειμενικοί.

Συνεχίζοντας ο κ. Συναδινός τόνισε πως, εδώ και τέσσερα χρόνια στον Δήμο Τρίπολης έχουμε βρει έναν από τους Δήμους της χώρας ο οποίος με πολύ μεγάλη συνέπεια, κάνει αυτό που πρέπει ώστε να ενταχθεί στα προγράμματα και να εξασφαλίσει τα κατάλληλα κονδύλια.

Δεν έχουν όλοι οι Δήμοι αυτή την ικανότητα και δεν έχουν όλοι οι δήμοι τις κατάλληλες τεχνικές υπηρεσίες για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν. Εδώ λοιπόν υπάρχει ένα συνδυασμός, υπάρχει και η κατάλληλη φιλοσοφία από την Δημοτική Αρχή αλλά και υπάρχει φαίνεται και μία δημοτική τεχνική υπηρεσία που μπορεί και υποστηρίζει αυτό το έργο.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος διότι τα τρία έργα τα οποία ανέφερε ο Δήμαρχος Τρίπολης και έχουμε εντάξει στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, εξελίσσονται, δεν έχουν σταματήσει και δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Αυτό σημαίνει ότι αυτά τα τρία έργα πολύ σύντομα θα έχουν τελειώσει.

Ο Δήμος ανταποκρίνεται απολύτως σε ό,τι εμείς ζητάμε σαν Υπουργείο.

Θα έχουμε την ευκαιρία να συναντήσουμε τα αθλητικά σωματεία και να κάνουμε μία συζήτηση για τα προβλήματα που τους απασχολούν”.

  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για έβδομη φορά στους κρίκους

Ο «χρυσός» Έλληνας Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας, απόψε (Παρασκευή 26/4)...

Πασχαλινό Φιλανθρωπικό Παζάρι από την Μονή Καλτεζών

Μετά χαράς ανακοινώνεται ότι η Ιερά μας Μονή θα...

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών

Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε περιστατικό με τον...

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά κατά τις ημέρες του Πάσχα

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά κατά τις ημέρες...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο