Ιουνίου 27, 2017

Τρίπολη: Ημερίδα με θέμα τις «καλές πρακτικές» στους Δήμους (video - pics)

Το Συμβούλιο της Ευρώπης, ο Δήμος Τρίπολης και η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), πραγματοποίησαν ημερίδα με θέμα, «Καλές Πρακτικές στους Δήμους της Ελλάδας».

Η ημερίδα διεξήχθη στις 27 Ιουνίου, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρο του Δήμου Τρίπολης. από τις 11:00 π.μ έως τις 2:30 μ.μ., και είχε στόχο την ανάδειξη και την ανταλλαγή «Καλών Πρακτικών» σε τοπικό επίπεδο.


Η εκδήλωση αυτή, αποτελεί μέρος του Κοινού Έργου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Συμβουλίου της Ευρώπης, για τη Θεσμική Ενίσχυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Ελλάδα, που υλοποιείται από το Κέντρο Εμπειρογνωμόνων για τη Μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, κατόπιν αιτήματος του Υπουργείου Εσωτερικών.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, έγιναν γνωστές, αρκετές λεπτομέρειες για το Πρόγραμμα αυτό και τις βραβευμένες από το Συμβούλιο της Ευρώπης, Καλές Πρακτικές του Δήμου Τρίπολης DIGITAL TOUR και του Δήμου Νότιας Κυνουρίας LEONIDIO CLIMBING PARK.

Υπήρξε πληροφόρηση για το νέο Πρόγραμμα «Ευρωπαϊκό Σήμα Αριστείας στη Χρηστή Διακυβέρνηση», που πρόκειται να υλοποιηθεί άμεσα, από το Συμβούλιο της Ευρώπης, με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΙΤΑ).

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia