Κακλαμάνος : Το θέμα είναι τι θα γίνει από τη Δευτέρα (vid)

Ιουλίου 03, 2015
Η Ελλάδα και οι Έλληνες περνάνε δραματικές στιγμές. Δραματική στιγμές για τους συνταξιούχους, τους άνεργους, τους υπαλλήλους και τους εμπόρους. Βέβαια προέχει πάνω από όλα η Ελλάδα και η αξιοπρέπεια μας, αλλά προέχει και προβληματίζει και το αύριο. Το θέμα δεν είναι πως βλέπω τα πράγματα την Κυριακή, αλλά πως τα βλέπουμε τη Δευτέρα στη μετά το δημοψήφισμα Ελλάδα.  

Το παρήγορο είναι ότι παρά το γεγονός ότι διατείνονται αυτοί οι οποίοι ενδιαφέρονται άμεσα για την ομοψυχία για το διχασμό και για την πόλωση, εγώ δεν έχω διαπιστώσει ούτε πόλωση ούτε διχασμό. Έχω διαπιστώσει κινούμενος μέσα στην πόλη μου και ως ελεύθερος επαγγελματίας, τον προβληματισμό των συμπολιτών μας. Έχω διαπιστώσει ότι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, το μείζων θέμα είναι το τι γίνεται τη Δευτέρα.

 

Πόσος θα είναι ο κατήφορος από τη Δευτέρα και μέχρι πιο σημείο θα είναι η κατρακύλα που θα δημιουργηθεί από τη Δευτέρα και μετά. Έτσι λοιπόν θα ήθελα ειλικρινά σαν Τάσος Κακλαμάνος, σαν πολίτης και όχι σαν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου να ευχηθώ να επικρατήσει νηφαλιότητα και να μας προβληματίσει η ερχόμενη Δευτέρα και οι ερχόμενοι μήνες ότι και να βγει από την κάλπη.

 

Εύχομαι επίσης καλή επιτυχία σε όλους αυτούς που ευελπιστούν ότι θα κερδίσει η δική τους η «παράταξη», η δική τους η απόφαση και από τη Δευτέρα να είμαστε όλοι μονιασμένοι για να αντιμετωπίσουμε τα δεινά που μας επιφυλάσσει η Κυριακή

Τελευταία τροποποίηση στις 3 Ιουλίου 2015 %21:%Ιουλ

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia