Τριαπλασιάζεται το μίσθωμα στον Άγιο Βλάση; – Η απάντηση του Δήμαρχου Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την αναβολή της εκδίκασης της αγωγής που έχουν καταθέσει ενάντια στο Δήμο Τρίπολης οι ιδιοκτήτες του Άγιου Βλάση, αποφάσισε το δικαστήριο.

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Οι ιδιοκτήτες του χώρου του Άγιου Βλάση που είχε μισθωθεί από το Δήμο για τα απορρίμματα προχώρησαν σε κατάθεση αγωγής ενάντια στο Δήμο, διεκδικώντας τον τριπλασιασμό του μισθώματος (από τα 1800 στα 5400 ευρώ) επικαλούμενοι όρο του συμφωνητικού που προβλέπει πως μετά το τέλος της μίσθωσης, για κάθε μήνα επιπλέον χρήσης του χώρου από το Δήμο το μίσθωμα θα τριπλασιάζεται.

Το θέμα τέθηκε από συμβούλους της Αντιπολίτευσης στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, οι οποίοι ζήτησαν να μάθουν ποιος έβαλε τον όρο για τον τριπλασιασμό του μισθώματος στο συμβόλαιο και το αν θα κληθεί ο δήμος να πληρώσει αυτό το υπέρογκο ποσό.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Στην απάντηση του ο Δήμαρχος Τρίπολης κ.Δημήτρης Παυλής ξεκαθάρισε πως ο Δήμος δεν θα πληρώσει ποσά της τάξεως των 5400 ευρώ μηνιαίως. «Η υπόθεση πήρε αναβολή για το Απρίλη και θα ξαναπάρει και τότε αναβολή. Η αγωγή έγινε γιατί η δικαιοσύνη είχε καλέσει τους ιδιοκτήτες ως συνυπεύθυνους, καθότι είναι οι κάτοχοι του οικοπέδου. Για να δείξουν λοιπόν πως δεν έχουν κάποια εμπλοκή, έπρεπε να κάνουν την αγωγή στο Δήμο. Δεν ισχύει αυτό που ειπώθηκε για μηνιαίο μίσθωμα 5400 ευρώ και θα συνεχιστεί η ίδια μίσθωση με 1800 ευρώ το μήνα. Ερευνούμε με δικηγόρους το πώς θα γίνει ακριβώς η διαδικασία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πασχαλινό Φιλανθρωπικό Παζάρι από την Μονή Καλτεζών

Μετά χαράς ανακοινώνεται ότι η Ιερά μας Μονή θα...

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών

Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε περιστατικό με τον...

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά κατά τις ημέρες του Πάσχα

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά κατά τις ημέρες...

Δίκτυο Μονοπατιών Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Η παρουσίαση του Δικτύου Μονοπατιών του Δήμου μας συνεχίζεται...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο