ΚΑΤΟΙΚΟΙ: Το Μεγαβούνι, οι αλυσίδες και τα… “φίδια” (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κοινή συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν ο πρόεδρος της Τ.Κ Δόριζας κ.Λυμπερόπουλος, ο πρόεδρος της Τ.Κ Μάναρι κ.Τσιουμπρής και ο κ.Φράγκος.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/PIROuRMnZ3Y” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Αρχικά το λόγο πήρε ο κ.Λυμπερόπουλος, ο οποίος αναφερόμενος στη λογομαχία του με τον κ.Κακλαμάνο στην τελευταία συνεδρίασε του Δημοτικού Συμβουλίου τον χαρακτήρισε ως δικτάτορα. Στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως οι κάτοικοι των γύρω περιοχών δεν είναι διατεθειμένοι σε καμία περίπτωση να δεχτούν να γίνει η προσωρινή διαχείριση απορριμμάτων στη θέση Μεγαβούνι. Όπως τόνισε πολλές φορές κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, δεν υπάρχει πλέον αξιοπιστία προς τη Δημοτική Αρχή με αποτέλεσμα να υπάρχουν φόβοι στους πολίτες για τη δημιουργία μιας νέας χωματερής στην περιοχή τους.

Από τις δηλώσεις του κ.Λυμπερόπουλου δεν έλειψαν και οι αναφορές στους Δημοτικούς Συμβούλους με καταγωγή από τις γύρω περιοχές, οι οποίοι ψήφισαν θετικά στην απόφαση που αφορούσε στο Μεγαβούνι. “Θα τους χαρακτηρίσω ως φίδια. Μερικές φορές αναρωτιέσαι όμως βλέποντας ένα φίδι αν είναι καλύτερο να το σκοτώνεις ή να το αφήνεις εκεί να γυρίζει και να το δείχνεις σε όλους, ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε: “Η Δημοτική Αρχή είναι μια κοτοφωλιά. Έχει έναν κόκορα – τον κ.Κακλαμάνο – και οι υπόλοιποι πηγαίνουν σαν τα κοτόπουλα από πίσω”.

Κλείνοντας ο κ. Λυμπερόπουλος δήλωσε:”Αν θέλουν ας έρθουν. Εμείς θα είμαστε εκεί και θα τους περιμένουμε. Στο χώρο έχουν ήδη μπει αλυσίδες…”

Αμέσως μετά ο κ.Τσιουμπρής αναφέρθηκε με την σειρά του στο μείζον θέμα τονίζοντας πως δεν πρόκειται οι κάτοικοι να δεχτούν να γίνει η προσωρινή διαχείριση στο Μεγαβούνι. Παράλληλα έκανε και μια αναφορά στην ένταση που επικράτησε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ανάμεσα στον πρόεδρο της Δόριζας και τον κ.Κακλαμάνο λέγοντας χαρακτηριστικά πως το Δημοτικό Συμβούλιο είναι το σπίτι του Δημότη και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αποβάλλει πολίτες.

Τέλος το λόγο πήρε ο κ.Φράγκος ο οποίος εξέφρασε την αντίθεση του στην επιλογή της συγκεκριμένης θέσης για την προσωρινή διαχείριση απορριμμάτων, ενώ αναφέρθηκε και στους ενδοιασμούς που υπάρχουν σχετικά με τα λεγόμενα της Δημοτικής Αρχής για πλήρη τήρηση των κανόνων προκειμένου να μην πέφτει κάτω ούτε ένα σκουπίδι.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζερεφός: Έρχονται συνθήκες ερήμου σε Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία και Λακωνία

Στη Μεγάλη Εικόνα μίλησε ο Καθηγητής Φυσικής της Ατμόσφαιρας,...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Επιτροπή Ελέγχου. Διαβάστε εδώ. 

Πρωτόγνωρο επεισόδιο μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης στο Ναύπλιο

Ένα από τα σοβαρότερα επεισόδια μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης που...
00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας 23/4 (vid)

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο