Την κατανόηση και την βοήθεια των πολιτών ζητά ο Χ. Λυσίκατος για το έργο του βιολογικού καθαρισμού

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την κατανόηση και την βοήθεια των πολιτών ζητά ο Χ. Λυσίκατος για το έργο του βιολογικού καθαρισμού  στον οικισμό Λεωνιδίου.

Στην ανακοίνωση του ο Δήμαρχος αναφέρει:

Όπως γνωρίζετε εδώ και περίπου τρεις μήνες έχουν ξεκινήσει οι εργασίες κατασκευής των εσωτερικών δικτύων του βιολογικού καθαρισμού στον οικισμό Λεωνιδίου.

Το έργο του βιολογικού καθαρισμού του Λεωνιδίου είναι ένα δύσκολο έργο, αλλά είναι ζωτικής σημασίας για τον τόπο μας και έχοντας υπ’ όψιν ότι η χρηματοδότηση του προέρχεται από το ευρωπαϊκό χρηματοδοτικό πρόγραμμα ΕΣΠΑ, υπάρχουν ασφυκτικά περιθώρια ολοκλήρωσης του, που επιβάλλουν τη συνεχόμενη εκτέλεση των εργασιών.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών και εξαιτίας των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του οικισμού του Λεωνιδίου, δεν είναι δυνατόν να αποφευχθεί η ταλαιπωρία από τις διακοπές κυκλοφορίας σε οδούς, από τις βλάβες σε υφιστάμενα δίκτυα κοινής ωφέλειας από τις σκόνες τους θορύβους και γενικά η προσωρινή επιβάρυνση στις γειτονιές που θα εκτελούνται εργασίες.
Παρ’ όλα αυτά γίνεται προσπάθεια για την κατά το δυνατόν μικρότερη όχληση και την αποκατάστασης των βλαβών στο μικρότερο δυνατό χρόνο.

Για τη διευκόλυνση σας σχετικά με τη δήλωση βλαβών ή για οποιαδήποτε απορία σχετικά με το έργο, μπορείτε να απευθύνεστε στην ανάδοχο κοινοπραξία «TΕΧΝΗΚΩΝ ΑΤΕ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΤΕΒΕ» (τηλ.2757023322, γραφείο Λεωνιδίου πλησίον πλατείας Ουράνη) ή στην Τεχνική Υπηρεσία της Αναπτυξιακής Πάρνωνα (τηλ. 2757022938), η οποία ως φορέας κατασκευής του έργου έχει αναλάβει την επίβλεψη του έργου και διαθέτει προσωπικό με καθημερινή παρουσία στους χώρους εκτέλεσης του έργου.

Ζητούμε την κατανόηση σας και την βοήθεια σας για την ομαλή ολοκλήρωση του έργου, γιατί η ταλαιπωρία είναι προσωρινή, το έργο είναι για πάντα…

Ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας
Χαράλαμπος Ν. Λυσίκατος

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο