Συνάντηση του Δημάρχου Νότιας Κυνουρίας με τον πρόεδρο των Κτιριακών Υποδομών κ Τίμο Κατσίπο

Μανώλης Δολιανίτης: Αρχίσαμε μια καλή και εποικοδομητική συνεργασία με τις Κτιριακές Υποδομές για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση σχετικών έργων & δράσεων

Θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας των ΚτιριακώνΥποδομών (ΚΤ.ΥΠ) συζητήθηκαν μεταξύ του Προέδρου κ. Τίμου Κατσίπου και του Δημάρχου Νότιας Κυνουρίας κ. Μανώλη Δολιανίτη.

Η συνάντηση των δύο ανδρών έγινε στο πλαίσιο των επαφών που έχει αυτό το διάστημα ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας με Υπουργεία και φορείς της Κεντρικής Εξουσίας προκειμένου να προωθηθούν ζητήματα του Δήμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συνάντηση που έγινε τηνΤρίτη 6/2/2024 στην Αθήνα (και στα γραφεία των ΚΤ.ΥΠ)  εκτός από το Δήμαρχο Νότιας Κυνουρίας και τον Πρόεδρο των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. συμμετείχαν ο Διευθύνων Σύμβουλος των ΚΤ.ΥΠ κ. Αθανάσιος Γιάνναρης και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Νότιας Κυνουρίας κ. Βασίλειος Μάνος.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που αναπτύχθηκε τέθηκαν ζητήματα αρμοδιότητας των ΚΤ.ΥΠ όπως η κατασκευή και η αποκατάσταση των Δημόσιων Κτηριακών Υποδομών αλλά και ο εξοπλισμός κτιριακών εγκαταστάσεων και εν γένει υποδομών των φορέων και των δομών εκπαίδευσης & κατάρτισης, καθώς και των φορέων διοίκησής τους.

Στο τέλος της συνάντησης που έγινε σε ένα ιδιαίτερα θετικό κλίμα ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας κ. Μανώλης Δολιανίτης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρώτη επαφή που είχε με τον Αρκαδικής καταγωγής Πρόεδρο των Κτιριακών Υποδομών κ. Τίμο Κατσίπο και δήλωσε: “Μετά τη σημερινή συνάντηση με τον Πρόεδρο κ. ΤίμοΚατσίπο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Γιάνναρη των ΚΤ.ΥΠ θεωρώ ότι ξεκίνησε μια καλή και εποικοδομητική συνεργασία του Δήμου Νότιας Κυνουρίας με αυτή τη σημαντική Κρατική Υπηρεσία που είναι υπεύθυνη για όλες τις Δημόσιες Κτιριακές Υποδομές της χώρας. Είμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας θα φανεί σύντομα και στον τόπο μας με τον σχεδιασμό και την υλοποίηση σχετικών έργων & δράσεων. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά το συμπατριώτη μας Πρόεδρο των ΚΤ.ΥΠ κ. Τίμο Κατσίπο για τη φιλοξενία, τη συνεργασία αλλά και για τη θετική ανταπόκριση στα αιτήματά μας”

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Περί Πρωτοκόλλου και Εθιμοτυπίας στο Λεβίδι στον Παναρκαδικό και στην Expo

Παρατηρώντας τις διάφορες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στον τόπο...

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, την Δευτέρα 15 Απριλίου. Η προετοιμασία για την επικείμενη αντιπυρική περίοδο ήταν το βασικό ζήτημα που απασχόλησε τη συνεδρίαση, με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας να αναλύει

Ο Αποστόλης Στρέμπας πρώτος σκόρερ στην Α’ κατηγορία Αρκαδίας

Ο Αποστόλης Στρέμπας είναι ο πρώτος σκόρερ με 27...

Κώστας Τζιούμης: «Απρέπεια και απρεπείς»

Σε δήλωση του Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης αναφέρεται...
Μετάβαση στο περιεχόμενο