Παραλαβή μουσικού και ηχητικού εξοπλισμού

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μουσικό και ηχητικό εξοπλισμό παρέλαβε η Φιλαρμονική του Δήμου Νότιας Κυνουρίας. Η παράδοση – παραλαβή των μουσικών οργάνων, συστημάτων ήχου και λοιπού εξοπλισμού πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Φιλαρμονικής στο Λεωνίδιο.

Την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Νότιας Κυνουρίας κ. Μάνος Ηλίας παρέλαβε παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου της Αναπτυξιακής Πάρνωνα κ. Μπερέτσο Μαρίνο, μουσικό και ηχητικό εξοπλισμό για την Φιλαρμονική του Δήμου Νότιας Κυνουρίας στο πλαίσιο του έργου «Προμήθεια μουσικών οργάνων, συστημάτων ήχου και λοιπού εξοπλισμού των Φιλαρμονικών και χορωδιών της Πελοποννήσου» της ενταγμένης Πράξης «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: Ενίσχυση Φιλαρμονικών και χορωδιών της Πελοποννήσου», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτικής Ελλάδας-Πελοποννήσου-Ιονίων Νήσων» 2007-2013, συγχρηματοδοτούμενο από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης. Η παράδοση – παραλαβή των μουσικών οργάνων, συστημάτων ήχου και λοιπού εξοπλισμού πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Φιλαρμονικής στο Λεωνίδιο. Η Φιλαρμονική ενισχύθηκε με 21 νέα μουσικά όργανα και συστήματα ήχου και αναμένεται σύντομα να παραλάβει και στολές για τα μέλη της.

Εκ μέρους του Δ.Σ. της Επιχείρησης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και δημόσια τον Περιφερειάρχη κ. Τατούλη για την πρωτοβουλία υλοποίησης αυτού του έργου και την Αναπτυξιακή Πάρνωνα – Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:00

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 – Η περιφορά των Επιταφίων στο Λεωνίδιο

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 - Η περιφορά των Επιταφίων...

Αντιπυρική περίοδος και απαγορεύσεις σύμφωνα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς»

Ξεκίνησε η αντιπυρική περίοδος 2024 και ταυτόχρονα η έναρξη μιας σειράς μέτρων που προβλέπονται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως η πιθανή απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση, ανάλογα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς» της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και την πρόβλεψη κατηγορίας 3 ή 4 ή 5 (Υψηλή, Πολύ Υψηλή, Κατάσταση Συναγερμού). Το

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο