Εκδήλωση για την ασφάλεια και υγιεινή στους χώρους εργασίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επιχειρηματικό – Οικονομικό Δελτίο Επιμελητηρίου Αρκαδίας

  • Εκδήλωση για την ασφάλεια και υγιεινή στους χώρους εργασίας

Το Υπουργείο Εργασίας, σε συνεργασία με το Enterprise Europe Network και το Επιμελητήριο Αρκαδίας στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εκστρατείας «ΑΣΦΑΛΕΙΣ & ΥΓΙΕΙΣ ΧΩΡΟΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ» 2016-2017 διοργανώνει  ημερίδα με κεντρικό θέμα: «ΑΣΦΑΛΕΙΣ & ΥΓΙΕΙΣ ΧΩΡΟΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ» που θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Αρκαδίας την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016 στις 6 μ.μ. (Διεύθυνση Επιμελητηρίου Αρκαδίας: 25ης Μαρτίου & Πανός 21, Τρίπολη

  • Ηλεκτρονικό «Πόθεν Έσχες»: Οι όροι και τα πρόστιμα
    Μετρητά άνω των 15.000 ευρώ που βρίσκονται εκτός τραπεζικών λογαριασμών αλλά και πολύτιμα αντικείμενα που υπερβαίνουν σε αξία τα 30.000 ευρώ θα πρέπει να δηλώνουν οι περισσότεροι από 120.000 υπόχρεοι Δήλωσης «Πόθεν Έσχες» που για πρώτη φορά φέτος θα υποβληθεί ηλεκτρονικά από την 01/10 έως και 31/12. Για όσους υποβάλλουν τη δήλωση μετά την παρέλευση της προθεσμίας αυτής προβλέπεται πρόστιμο 150 έως 400 ευρώ. Η είσοδος στην ηλεκτρονική εφαρμογή θα γίνεται με τους κωδικούς του φορολογούμενου στο Taxis. Οι υπόχρεοι θα πρέπει να συμπληρώσουν 14 διαφορετικούς πίνακες.
  • ·     Γενική Γραμματεία Εσόδων – Εγχειρίδιο για τις Εισαγωγές – Εξαγωγές: Τι πρέπει να ξέρουν οι εταιρείες

Στη διευκόλυνση της άσκησης της οικονομικής δραστηριότητας των ενδιαφερομένων μερών αποσκοπεί η έκδοση του «Εγχειριδίου Ενημέρωσης Εισαγωγέων – Εξαγωγέων με απαλλαγές από επιβαρύνσεις»  από τη Γενική-Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων (Γ.Γ.Δ.Ε.). Στο εν λόγω Εγχειρίδιο καταγράφονται με συνοπτικό και κατανοητό τρόπο, όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι για το Κοινό Δασμολόγιο, τα Προτιμησιακά Δασμολογικά Καθεστώτα, τα Ειδικά Καθεστώτα, τους Εφοδιασμούς Πλοίων και Αεροσκαφών, καθώς και το Κοινό Σύστημα Φ.Π.Α.
 
Επιδότηση Επιμελητηρίου Αρκαδίας στην 7η Πανελλήνια έκθεση Κορινθίας

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network, στο πλαίσιο των προσπαθειών του για την τόνωση των Αρκαδικών επιχειρήσεων και την προώθησή τους, συνεχίζει την επιδότηση των επιχειρήσεων μελών του σε σημαντικές κλαδικές εκθέσεις του εσωτερικού για το 2016.

Στο πλαίσιο αυτό επιδοτεί με σημαντικό ποσό τους επιχειρηματίες που θα

συμμετέχουν στην  Πανελλήνια Γενική Έκθεση Κορινθίας που θα πραγματοποιηθεί 5-10 Οκτωβρίου στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο στον Ισθμό της Κορίνθου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Β. Κικίλιας: Συστήσαμε στην Τρίπολη την μεγαλύτερη μονάδα ΕΜΟΔΕ σε όλη την Ελλάδα

"Συστήσαμε στην Τρίπολη την μεγαλύτερη μονάδα ΕΜΟΔΕ (Ειδική Μονάδα...

Μεσσηνία: Συνελήφθη ένα άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Συνελήφθη, χθες (7.5.2024) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του...

Αφρικανική σκόνη: Οδηγίες προστασίας του υπουργείου Υγείας

Συστάσεις για την προστασία από το νέο κύμα αφρικανικής σκόνης που...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο