Ευστάθιος Κούλης: Λύση συνεργασίας του Δήμου Γορτυνίας με το Επιμελητήριο Αρκαδίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μία αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης προς τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννη Τρουπή λέγοντάς του πως είναι ανεπιθύμητος στο Δήμο Γορτυνίας 

Προς κο Ιωάννη Τρουπή Πρόεδρο Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Θέμα: «Λύση συνεργασίας & διακοπή επαφής».

 

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Όπως σας είναι ήδη γνωστό το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Γορτυνίας με την με αρ. 09/2020 Απόφαση του, ενέκρινε την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ Δήμου Γορτυνίας, Επιμελητηρίου Αρκαδίας & Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών.

Είναι αυτονόητο ότι τις συνεργασίες επιβάλλεται να τις διέπουν σχέσεις σεβασμού και εκτίμησης μεταξύ των συμβαλλομένων.

Επειδή στην τηλεφωνική συνομιλία που είχαμε χθες το απόγευμα (09.06.2020) η συμπεριφορά σας ήταν άκρως προσβλητική, υποτιμητική, ασεβής και μη αρμόζουσα προς το Δήμαρχο Γορτυνίας, τον και υπογράφοντα την επιστολή αυτή, ο οποίος εκπροσωπεί το σύνολο των Γορτυνίων, σας κάνουμε γνωστά τα εξής:

Δεν επιθυμούμε πλέον καμία συνεργασία με το Επιμελητήριο που εκπροσωπείτε ως Πρόεδρος.
Δεν θα προβούμε στην υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας μαζί σας και θα περιορίσουμε τη συνεργασία μας μόνο με το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών.
Για το Δήμο Γορτυνίας είστε ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ πρόσωπο και δεν θέλουμε πλέον να συμμετέχετε σε οποιαδήποτε εκδήλωση του Δήμου.
Καθιστούμε σαφές ότι θεωρούμε ανεπιθύμητη την παρουσία σας και στην επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020 στην Βυτίνα.

Επιπλέον, οφείλω να σας τονίσω ότι εκλέχθηκα Πρόεδρος στην ΑΝ.ΒΟ.ΠΕ. Α.Ε. επειδή  ψηφίστηκα από το σύνολο των εκπροσώπων των μετόχων, όπου επί συνόλου 32.297 μετοχών έχετε στην ιδιοκτησία σας μόλις 110 μετοχές και ως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας εκπροσωπείτε το 0,34%!!!!!!!!!!!

Τέλος, σας κάνω γνωστό ότι εκλέχθηκα Δήμαρχος Γορτυνίας με ποσοστό 70% και ως εκ τούτου δεν είμαι “δημαρχάκος” όπως υποτιμητικά με αποκαλέσατε.

Διευκρινίζω δε, ότι τούτο δεν με κάνει να υπεραίρομαι και να καυχιέμαι αλλά αυξάνει την ευθύνη μου έναντι των πολιτών που με συντριπτική πλειοψηφία μου ανέθεσαν την τύχη τους και την εκπροσώπησή τους.

Υβρίζοντάς με και υποτιμώντας με, υβρίζετε και υποτιμάτε το σύνολο των Γορτυνίων, οι οποίοι είναι περήφανοι για το Δήμαρχό τους και μου το επιβεβαιώνουν με κάθε τρόπο καθημερινά.

Από τον κο Νικόλαο Θυμάκη, Πρόεδρο του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών, καθώς και από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητήριου Αρκαδίας στους οποίους κοινοποιώ την παρούσα, ζητώ ειλικρινά συγγνώμη για την αναστάτωση και ευελπιστώ στην κατανόηση τους.

Καλή συνέχεια στο έργο σας και καλή επιτυχία στα καθήκοντά σας.

 

Με τιμή,

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΧΑΡ. ΚΟΥΛΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. ΑΝ.ΒΟ.ΠΕ. Α.Ε.

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου

ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων

ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΑΡΚΑΔΙΑ 2020-ΤΑΠΤοΚ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανακοίνωση Δήμου Τρίπολης για προστασία πολιτών από τη μεταφορά σκόνης

Ο Δήμος Τρίπολης σε συνέχεια των μετεωρολογικών προγνώσεων αναφορικά με την εκδήλωση φαινομένων μεταφοράς σκόνης από τη Β. Αφρική και κυρίως από την έρημο της Σαχάρα και για λόγους προστασίας της Δημόσιας Υγείας, επισημαίνει τα ακόλουθα: To φαινόμενο ενδέχεται να επηρεάσει την υγεία οποιουδήποτε ατόμου, όμως συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή στις ακόλουθες ευάλωτες ομάδες:Παιδιά και βρέφηΗλικιωμένα

ΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ 14ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post ΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ 14ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ appeared first on .

6ος Αγώνας Δρόμου Ειρήνης «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ» 1000μ & 21χλμ

Σάββατο: 18/05 11:00-13:30 Παραλαβή αγωνιστικού υλικού από οργανωτική επιτροπή αγώνα πλατεία Άρεως (νέες εγγραφές μόνο για τα 1000m) .Κυριακή: 19/05: 11:00-17:00 Παραλαβή αγωνιστικού υλικού από οργανωτική επιτροπή αγώνα πλατεία Άρεως. 17:00 Μεταφορά δρομέων στο χώρο εκκίνησης από πλατεία Άρεως. 18:00Εκκίνηση 21km Πάρκο Αλύγιστων – Άγιος Αθανάσιος πλησίον Φυλακών Τρίπολης. 18:30Εκκίνηση 1000m Πλατεία Άρεως. 20:30Τελετή απονομών

Πρόοδος στο υπό κατασκευή Ανοιχτό Θέατρο Καλαμάτας

Σημαντική πρόοδος έχει σημειωθεί στο υπό κατασκευή Ανοιχτό Θέατρο Καλαμάτας, κάτι που διαπίστωσε σε αυτοψία του στο εργοτάξιο, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος σήμερα, Πέμπτη 16 Μαΐου 2024. Εργασίες, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει δοθεί από τον εργολάβο στην Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, εκτελούνται στον περιβάλλοντα χώρο, στη σκηνή του θεάτρου καθώς και στη μεταλλική κερκίδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο