Ιουνίου 28, 2019

Ρουσιάς: "Ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε από την ομηρία χιλιάδες εργαζόμενους πενταετούς θητείας στην Πυροσβεστική"

Λύση στην ομηρία χιλιάδων εργαζομένων πενταετούς θητείας στην Πυροσβεστική, έδωσε η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, τόνισε μιλώντας σε πυροσβέστες στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το πεζοπόρο τμήμα Τρίπολης, ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας με το ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία κ. Μαρίνος Ρουσιάς.

Ο κ. Ρουσιάς συναντήθηκε με τον περιφερειακό διευθυντή Πελοποννήσου κ. Θεόδωρο Λαρέζο, αξιωματικούς και στελέχη της Πυροσβεστικής υπηρεσίας με τους οποίους συζήτησε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τους ευχήθηκε καλή δύναμη την θερινή περίοδο που έχουμε μπροστά μας.  

rousias larezos

Συνομιλώντας με τα στελέχη της Πυροσβεστικής ο κ. Ρουσιάς ενημέρωσε ότι από το πρόγραμμα ΦιλόΔημος μέσω των Δήμων Νότιας Κυνουρίας και Γορτυνίας χρηματοδοτήθηκαν τα πυροσβεστικά κλιμάκια του Λεωνιδίου και της Νυμφασίας αντίστοιχα, με τα απαραίτητα έργα υποδομής και με τον αναγκαίο διασωστικό εξοπλισμό και μέτρα ατομικής προστασίας. 

roysias pirosvestiki1

Επιπλέον, εξήρε την αυτοθυσία και τον επαγγελματισμό που επιδεικνύουν και δήλωσε πως, «αυτή η κυβέρνηση, η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, έβαλε σε προτεραιότητα την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, για να στελεχώσουν την Πυροσβεστική, δίνοντας λύση στην ομηρία των εργαζομένων πενταετούς θητείας, καθώς και στην έγκαιρη πρόσληψη του απαραίτητου εποχικού προσωπικού».

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia