Ευχαριστίες και συγχαρητήρια Π.Σκορπίδα σε Τατούλη για την συνάντηση με τη Σάλκε

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου που με εμπιστεύτηκε και μαζί με τον κύριο Σταματάκο μας όρισε υπεύθυνους του Συλλόγου Φίλων της Σάλκε .Θερμά συγχαρητήρια στον Περιφερειάρχη μας που είχε αυτή την πολύ ωραία και σημαντική πρωτοβουλία που θα βοηθήσει τόσο την Περιφέρεια αλλά και τον Δήμο Τρίπολης τον οποίο και εκπροσωπώ.

Είναι πολύ αξιόλογες τέτοιες πρωτοβουλίες και ειδικότερα όταν έχεις μια ομάδα όπως η Σάλκε. Είναι τιμή για την πόλη μας και εδω πρέπει να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης που μας κάνει παγκοσμίως γνωστούς τόσο ως Περιφέρεια Πελοποννήσου αλλά και ώς Δήμος Τρίπολης.
Με χαρά άκουσα στην συνάντηση που έγινε σήμερα στην Περιφέρεια πολύ σημαντικά πράγματα για την ομάδα αυτή από την Διοίκηση του Συλλόγου της Σάλκε. Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε το κοινωνικό έργο που προσφέρει η ομάδα της Σάλκε τόσο στην Γερμανία όσο και εκτός Γερμανίας όπως έγινε σήμερα και στην πόλη μας.
Τις δράσεις της ομάδας έχει αγκαλιάσει όλη η πόλη της  με αγάπη και ιδιαίτερο ενδιαφέρον όπως μας ανέφεραν χαρακτηριστικά. Αυτή η κίνηση που έγινε σήμερα με συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου – Σάλκε με προσφορά δώρων της ομάδας της Σαλκε στους μικρούς μας φίλους των ειδικών σχολείων της Περιφέρειας θεωρώ ότι είναι μια υπενθύμιση προς όλους μας. Λόγω των Χριστουγέννων αλλά και των καταστάσεων που υπάρχουν σε ολόκληρη τη χώρα μας θα πρέπει να έχουμε υπόψη ότι υπάρχουν πολλοί συμπολίτες μας  που βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση ,έτσι θα πρέπει να βρισκόμαστε όλοι κοντά τους όπως μπορεί ο καθένας.
 
Με τιμή 
Παναγιώτης Σκορπίδας
Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο