«Καλικαντζαροζαβολιές»-Εορταστικό κυνήγι θησαυρού στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης, στη Δημητσάνα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) γιορτάζει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, και οργανώνει κυνήγι θησαυρού για παιδιά, ηλικίας 5 έως 12 ετών, με τίτλο «Καλικαντζαροζαβολιές», την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου (ώρες 10:30 & 12:30), στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης, στη Δημητσάνα.

Υπό την καθοδήγηση της εμψυχώτριας-παιδαγωγού Ελένης Κουσκουρέλου θα πραγματοποιηθούν δύο αυτοτελείς κύκλοι ευρηματικών παιχνιδιών, σε όλους τους χώρους του Μουσείου. Συλλέγοντας στοιχεία από την επίλυση γρίφων που συνδέονται με τη θεματική και τα εκθέματα του Υπαίθριου Μουσείου Υδροκίνησης, τα παιδιά θα ανακαλύψουν πληροφορίες για γιορτινά έθιμα από όλον τον κόσμο, θα δημιουργήσουν σύντομες ιστορίες και ποιήματα και θα παρακολουθήσουν αφηγήσεις χριστουγεννιάτικων παραμυθιών με πρωταγωνιστές τα αγαπημένα καλικαντζαράκια και με γιορτινή μουσική υπόκρουση.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 27950 31630 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-17:00) ή στο email ymy@piraeusbank.gr.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 27/5/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 27/5/2024 appeared first on .
00:06:35

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας οι Αιγύπτιοι κατηγορούμενοι για το Ναυάγιο της Πύλου

Σε διαδικασία απελευθέρωσης από τις φυλακές Ναυπλίου βρίσκονται οι...

Υπηρεσία Καθαριότητας Σπάρτης: Η διαδικασία για την αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων

Η Υπηρεσία Καθαριότητας υπενθυμίζει στους δημότες ότι για την...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο