«Καλικαντζαροζαβολιές»-Εορταστικό κυνήγι θησαυρού στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης, στη Δημητσάνα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) γιορτάζει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, και οργανώνει κυνήγι θησαυρού για παιδιά, ηλικίας 5 έως 12 ετών, με τίτλο «Καλικαντζαροζαβολιές», την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου (ώρες 10:30 & 12:30), στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης, στη Δημητσάνα.

Υπό την καθοδήγηση της εμψυχώτριας-παιδαγωγού Ελένης Κουσκουρέλου θα πραγματοποιηθούν δύο αυτοτελείς κύκλοι ευρηματικών παιχνιδιών, σε όλους τους χώρους του Μουσείου. Συλλέγοντας στοιχεία από την επίλυση γρίφων που συνδέονται με τη θεματική και τα εκθέματα του Υπαίθριου Μουσείου Υδροκίνησης, τα παιδιά θα ανακαλύψουν πληροφορίες για γιορτινά έθιμα από όλον τον κόσμο, θα δημιουργήσουν σύντομες ιστορίες και ποιήματα και θα παρακολουθήσουν αφηγήσεις χριστουγεννιάτικων παραμυθιών με πρωταγωνιστές τα αγαπημένα καλικαντζαράκια και με γιορτινή μουσική υπόκρουση.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 27950 31630 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-17:00) ή στο email ymy@piraeusbank.gr.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, είχε συνάντηση, την Τρίτη 18 Ιουνίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη), τα έργα των οποίων θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Οι προτάσεις καλύπτουν μια σειρά δράσεων

ΣΑΟΟ: Εξόρμηση στα πανέμορφα καστανοδάση του Πάρνωνα

Την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών...

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά στη Μεσσηνία

Χθες (18.6.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο