Ανοιχτή πρόσκληση στους επαγγελματίες του τουρισμού της Γορτυνίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Γορτυνίας θα συμμετάσχει στην 37η Διεθνή Έκθεση PHILOXENIA 2022 που θα πραγματοποιηθεί στις 18-20 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

H PHILOXENIA (https://philoxenia.helexpo.gr/el) αποτελεί την ετήσια συνάντηση των τουριστικών επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών στην Ελλάδα. Είναι το γεγονός που αφουγκράζεται την παγκόσμια τουριστική αγορά και συντονίζεται με τις ανάγκες του επαγγελματία και τις επιθυμίες του ταξιδιώτη, ώστε να μπορεί να συμβάλει ουσιαστικά στην ανάδειξη προορισμών και εμπειριών αλλά και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών. Επιχειρηματίες του τουρισμού, υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων, αγοραστές (hosted buyers) από διάφορες χώρες του κόσμου, αλλά και απλοί επισκέπτες που αναζητούν πληροφορίες για την επόμενη ταξιδιωτική τους απόδραση, συνθέτουν το προφίλ μιας έκθεσης, η οποία 37 χρόνια τώρα, αποτελεί συνώνυμο του τουριστικού επιχειρείν. Η δυναμική της PHILOXENIA αποτυπώνεται και μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων με θεματικές παρουσιάσεις, ημερίδες και workshops.

Ο Δήμος Γορτυνίας μέσω της ΔΗΚΕΓ προσκαλεί επαγγελματίες όλων των κλάδων του τουρισμού της περιοχής μας να συμμετέχουν στην έκθεση στο περίπτερο της ΠΕΔ Πελοποννήσου, περίπτερο 15 όπου θα έχουν την ευκαιρία να προβάλουν δωρεάν τις επιχειρήσεις τους και τον προορισμό Γορτυνία διανέμοντας το έντυπο ενημερωτικό υλικό τους και επιδιώκοντας επαγγελματικές συνεργασίες. Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022 στο Περίπτερο 14 του εκθεσιακού κέντρου της ΔΕΘ – HELEXPO στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί συνέδριο με θέμα «Αθλητικός Τουρισμός – Καλές πρακτικές και ευκαιρίες ανάπτυξης σε οικονομικό και τουριστικό επίπεδο». Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν και πραγματοποιείται με ηλεκτρονική προεγγραφή. Το συνέδριο είναι αφιερωμένο στις διάφορες μορφές του αθλητικού τουρισμού, οι οποίες τα τελευταία χρόνια εξελίσσονται δυναμικά τόσο στη χώρα μας όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ανάπτυξη της τουριστικής οικονομίας. Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να προχωρήσουν στην προεγγραφή τους και να παραλάβουν την ηλεκτρονική πρόσκληση-κάρτα εισόδου της PHILOXENIA, η οποία είναι απαραίτητη για την είσοδο στο χώρο της Έκθεσης https://services.helexpo.gr/philoxenia2022reg/

Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι:

Παρασκευή: 11:00-20:00

Σάββατο: 10:00-20:00

Κυριακή: 10:00-18:00

Τηλέφωνα επικοινωνίας ΔΗΚΕΓ: 2797360247-248-249

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Αρμενίας κ. Tigran Mkrtchyan είχε ο Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Αρμενίας κ. Tigran Mkrtchyan πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 23 Μαΐου 2024 ο Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης, στο γραφείο του στο Δημαρχείο Κορίνθου.           Συζήτησαν για τις στενές σχέσεις που διαχρονικά διατηρεί η πόλη της Κορίνθου με την Αρμενία και για αδελφοποίηση της Κορίνθου με αντίστοιχη πόλη της Αρμενίας με πρόταση του

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley – ΠΛΑΚΑ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ

Στον χάρτη του πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ μπαίνει η...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 27/5/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 27/5/2024 appeared first on .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο