Μαρτίου 22, 2020

Μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Γιώργος Καμπύλης

Την πλήρη απαλλαγή από τα τέλη κοινόχρηστων χώρων,τα Δημοτικά τέλη και ενιαίο τέλος καθαριότητας και φωτισμού θα συζητηθούν στην αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Στηρίζουμε έμπρακτα τις τοπικές επιχειρήσεις που πλήττονται από τα μέτρα αποτροπής της διασποράς του κορωνοϊού. Στην αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με έκτακτα θέματα, εκτός ημερήσιας διάταξης εισηγούμαστε:

1. Την πλήρη απαλλαγή από τα τέλη κοινόχρηστων χώρων, για όλο το χρονικό διάστημα που ισχύουν οι περιορισμοί, των επιχειρήσεων που διέκοψαν ή περιόρισαν υποχρεωτικά τη λειτουργία τους λόγω των μέτρων αποτροπής της διασποράς του κορωνοϊού.

2. Την πλήρη απαλλαγή από τα Δημοτικά τέλη, ενιαίο τέλος καθαριότητας και φωτισμού, για όλο το χρονικό διάστημα που ισχύουν οι περιορισμοί, των επιχειρήσεων που διέκοψαν τη λειτουργία τους λόγω των μέτρων αποτροπής της διασποράς του κορωνοϊού.

Στην περίπτωση που έχουν ήδη καταβληθεί τα ποσά εντός του διαστήματος απαλλαγής θα γίνει συμψηφισμός με μελλοντικές απαιτήσεις τελών.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ για να αποτρέψουμε και να περιορίσουμε στο μέγιστο τη διασπορά του κορωνοϊού.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ αλλά πάντα δίπλα στους πολίτες μας.

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia