Διαμάχες στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας – Αντιπολίτευση: “Δεν θα γίνουμε θιασώτες…”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μια συνάντηση των επικεφαλής των παρατάξεων του Δημου Βόρειας Κυνουρίας που δεν έγινε ποτέ και μια ανακοίνωση από την πλευρά του Δήμου φαίνεται να άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου…

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ:

Λόγω απουσίας των Γ. Καμπύλη και Π. Αδάμη δεν πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή η συνάντηση των αρχηγών των δημοτικών παρατάξεων που είχε προγραμματιστεί με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Π. Μαντά, ενώ μετά απ’ αυτή θα δινόταν και κοινή συνένετυξη τύπου για σημαντικά θέματα που αφορούν στο Δήμο. Στη συνάντηση έδωσε το παρών μόνο ο αρχηγός της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Γιοβάς.
Μετά απ’ αυτό ο Δήμος ανακοίνωσε αυτά για τα οποία θα γινόταν ενημέρωση των αρχηγών και σίγουρα τα περισσότερα είναι αρκετά σημαντικά όπως η αποκομιδή των απορριμμάτων το καλοκαίρι, το πρόστιμο για το έργο του Λιμανιού, έργα ύδρευσης, η πορεία των δικτύων για τον Βιολογικό, η ένσταση της αντιπολίτευσης για την αποκομιδή κ.ά. (Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ)

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ (της παράταξης Δημοτική Αναγέννηση)

Κύριε Μαντά Παναγιώτη ο επικεφαλής μας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της μείζονος Αντιπολίτευσης συμμετέχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο και σε όλες τις θεσμοθετημένες επιτροπές που η παράταξή μας εκπροσωπείται διατυπώνοντας τις απόψεις μας και τις διαφωνίες μας επί των θεμάτων που συζητούνται. Δε συμμετέχουν και δεν πρόκειται να συμμετάσχουν σε άτυπες συναντήσεις που προκαλεί ο Δήμαρχος χωρίς επίσημες προσκλήσεις, χωρίς συγκεκριμένη θεματολογία.

Τόσο ο επικεφαλής μας όσο και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξής μας είναι στη διάθεση των συμπολιτών μας και του Δημοτικού Συμβουλίου όπου οι αποφάσεις θα έπρεπε να διαμορφώνονται και όχι όταν εσείς θέλετε να μας ενημερώσετε για τις συνέπειες και τα αποτελέσματα των δικών σας επιλογών. Επί των θεμάτων που αναφέρετε στο Δελτίο τύπου δεν προστίθεται τίποτα το νεότερο σε σχέση με αυτά που ήδη γνωρίζουμε. Θεσμικά οφείλετε να ενημερώνετε και να απαντάτε στις ερωτήσεις των Δημοτικών Συμβούλων στο Δημοτικό Συμβούλιο και όχι όποτε εσείς μπορείτε και κρίνετε σκόπιμο. Είναι υποχρέωση σας και όχι επιλογή σας.

Όπως επανειλημμένα σας έχουμε τονίσει τόσο ο επικεφαλής μας όσο και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξής μας δεν προτίθενται να αποτελέσουν θιασώτες καμίας παράστασης της Δημοτικής Αρχής προκειμένου να ικανοποιήσετε τα επικοινωνιακά σας σχέδια καθώς όπως αναφέρει το Δελτίο τύπου σας είχατε προγραμματίσει και συνέντευξη τύπου χωρίς να έχετε ενημερώσει κανέναν.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πασχαλινό Φιλανθρωπικό Παζάρι από την Μονή Καλτεζών

Μετά χαράς ανακοινώνεται ότι η Ιερά μας Μονή θα...

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών

Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε περιστατικό με τον...

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά κατά τις ημέρες του Πάσχα

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά κατά τις ημέρες...

Δίκτυο Μονοπατιών Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Η παρουσίαση του Δικτύου Μονοπατιών του Δήμου μας συνεχίζεται...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο