Η Γεωργία Ευ. Λέλε υποψήφια με τον Γιάννη Σμυρνιώτη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επόμενη υποψήφια της παράταξης του Γιάννη Σμυρνιώτη «Τρίπολη- Ενωµένοι Μπροστά» η κ. Γεωργία Ευ. Λέλε.

Καλωσορίζουμε στην παράταξη Τρίπολη – Ενωμένοι Μπροστά την Λέλε Ευ. Γεωργία.

Η Γεωργία είναι Αριστούχος Απόφοιτος Μεταπτυχιακού ΠΜΣ «Οικονομία, Άμυνα & Ασφάλεια»-MSc in «Economics, Defense & Security», του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Τεταρτοετής φοιτήτρια του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Έχει παρακολουθήσει το Πρόγραμμα «Οικονομική Διαχείριση (Management) και Ηγεσία (Leadership) σε Δημόσιους Οργανισμούς-Επιχειρήσεις» του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Γνωρίζει άριστα Αγγλικά στη γραφή και στο Δημόσιο λόγο-Public speaking με συμμετοχή ως ομιλήτρια σε Ευρωπαϊκό Συνέδριο.

Έχει εργαστεί στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Τρίπολης, -Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων-Ι.Δ.ΕΚ.Ε. για το Νομό Αρκαδίας και για το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια βίου Μάθησης-Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.

Υπεύθυνη Οργάνωσης για το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης για το Δήμο Μεγαλόπολης, ως Εκπαιδευτικός στα Ι.Ε.Κ. Τρίπολης, στην Κοινοπραξία Τεχνικός Σύμβουλος Τσακώνας, στη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών, Τμήμα Ταμείου του Δήμου Τρίπολης και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου στη Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού ως Εξωτερική Συνεργάτης.
Έχει δραστηριοποιηθεί και στο παρελθόν με τα κοινά του Δήμου Τρίπολης, πάντα με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την αύξηση του βιοτικού επιπέδου της πόλης μας.

Συμμετέχει σε εθελοντικές δράσεις.

Κατάγεται από τη Νεστάνη και το Στενό, ζει και εργάζεται στην Τρίπολη.

Της ευχόμαστε καλή επιτυχία!
#tripolienomenoimprosta

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κώστας Τζιούμης: «Στόχος η Τρίπολη να γίνεται γνωστή παντού, να αυξάνει την επισκεψιμότητά της»

Με party ολοκληρώθηκε το φετινό TEDxKlonatzidika την Κυριακή (19/5/2024) στην Τρίπολη. Παρών και ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στους διοργανωτές, στα παιδιά επιστήμονες από την Τρίπολη τα οποία «δεν ξεχνούν και ενδιαφέρονται για την πόλη τους». Στη συνέχεια, ο κ. Τζιούμης αναφέρθηκε στις σημαντικές ομιλίες που έγιναν στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο και

Συνελήφθησαν 17 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση στην Κορινθία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

Δωρεάν Δερματολογικός Έλεγχος έναντι του Καρκίνου του Δέρματος από τους Ιατρικούς Συλλόγους, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου 

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με αφορμή τη καθιέρωση του Μάϊου ως μήνας ευαισθητοποίησης για το Μελάνωμα, διοργανώνει σε συνεργασία με την Ελληνική Δερματολογική και Αφροδισιολογική Εταιρεία και τους κατά τόπους Ιατρικούς Συλλόγους  δράση προληπτικής δερματολογικής εξέτασης με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση του κοινού για τη νόσο, τα μέτρα πρόληψης και

Αποτελέσματα 6ου Αγώνα Δρόμου Ειρήνης «Γρηγόρης Λαμπράκης»

Τα αποτελέσματα του 6ου Αγώνα Δρόμου Ειρήνης «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ» 21km Δείτε τα αποτελέσματα...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο