Έργα προστασίας στον αγωγό του Μεθυδρίου στη Σκοπή (video+pic)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο πρόεδρος του Μεθύδριου κ. Αδαμόπουλος βρέθηκε στο έργο προστασίας στον αγωγό του Μεθύδριου στη Σκοπή και μας ενημέρωσε για την πορεία του έργου.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/L6rni-lYIh8″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Υλοποίηση της μελέτης για την προστασία του αγωγού του Μεθύδριου που ξεκινάει από την Βυτίνα και καταλήγει στο φρεάτιο της Σκοπής όπου εκεί γίνεται διανομή στην πόλη της Τρίπολης και στην δεξαμενή του στενού.

Ο αγωγός είναι σιδερένιος και επειδή είχε εγκαταλειφθεί η προστασία του εδώ και 30 χρόνια γίνεται η λεγόμενη καθολική προστασία με ανόδιο.

Έχουμε βρει τον κατάλληλο άνθρωπο και υλοποιούμε την αποπεράτωση της μελέτης αυτής για να προστατεύσουμε τον αγωγό όπου σύμφωνα με το μελέτη για τουλάχιστον 25 χρόνια δεν θα έχουμε πρόβλημα αλλά και για να αποφύγουμε ζημιές όπως αυτές που έγιναν πέρσι στην Βλαχέρνα που χάναμε 1000 κυβικά νερό το εικοσιτετράωρο γιατί το νερό είχε στατικό ηλεκτρισμό  και είχε πάθει ηλεκτρόλυση ο αγωγός.

{gallery}agogos_methidrio{/gallery}

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο