ΑρχικήΑΡΚΑΔΙΑΔήμος ΤρίποληςΟ Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής στο Skiritida Run

Ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής στο Skiritida Run

Για μια αξιέπαινη προσπάθεια και ένα αθλητικό γεγονός που πρέπει να γίνει θεσμός στην Αρκαδία και όχι μόνο, έκανε λόγο ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στους ιδιοκτήτες της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας και τους υπόλοιπους διοργανωτές για το Skiritida Run.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/qGPyoC_Svyo” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Η διοργάνωση του Skiritida Run, αποτέλεσε μια ευχάριστη αφορμή όχι μόνο για την ανάδειξη του απίστευτα όμορφου φυσικού περιβάλλοντος της Σκιρίτιδας, αλλά και για τον εορτασμό της Παγκόσμιας ημέρας Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης ανέφερε, ότι υπάρχει συγκεκριμένη πολιτική για την στήριξη του αθλητισμού, που αποτελεί παράδοση για την Τρίπολη και την Αρκαδία, αλλά και πιο συγκεκριμένα για την ενίσχυση της ανερχόμενης τάσης γνωριμίας του απλού κόσμου με τον κλασικό αθλητισμό.

Σύμφωνα με τον κ.Παυλή , η Τρίπολη και η Αρκαδία δικαιούνται την εύστοχη και επιτυχημένη διοργάνωση δρώμενων όπως το Skiritida Run, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως από του χρόνου, η διοργάνωση (θα μπορούσε) να χαίρει της πλήρους στήριξης του Δήμου Τρίπολης, με την προσπάθεια επέκτασης της και σε άλλα σημεία της ευρύτερης περιοχής.

Τέλος ο Δήμαρχος Τρίπολης,υποσχέθηκε πως του χρόνου στο διπλά επιτυχημένο Skiritida Run, θα συμμετέχει και ο ίδιος.

Μετάβαση στο περιεχόμενο