ΑρχικήΑΡΚΑΔΙΑΔήμος ΤρίποληςΔημήτρης Παυλης: Μόνο κερδισμένη μπορεί να ειναι η Πόλη μας απο την...

Δημήτρης Παυλης: Μόνο κερδισμένη μπορεί να ειναι η Πόλη μας απο την Πολιτιστική Πρωτεύουσα Τρίπολη 2021…

Ο Δήμαρχος Τρίπολης μαζί με τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής Γιώργο Χριστοδουλόπουλο παραχώρησαν συνέντευξη τύπου το μεσημέρι της Δευτέρας 29 Φεβρουαρίου για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα Τρίπολη Αρκαδία 2021

 

 

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/rUT9MvKKgvI” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/VYJDfWna4yY” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τις πόλεις που πέρασαν στην επόμενη φάση και ευχαρίστησε τους χορηγούς και όλους όσους στήριξαν την υποψηφιότητα της Τρίπολης επισήμανε ότι αυτή η διαδικασία θα μείνει μια παρακαταθήκη για το μελών και αυτή ήταν η αρχή μιας προσπάθειας ανάπτυξης του πολιτισμού στην Τρίπολη.

Επεσήμανε πως το θετικό της όλης προσπάθειας ήταν το γεγονός πως δόθηκε μία ευκαιρία να σταματήσει η εσωστρέφεια της πόλης. Δήλωσε ακόμα πως η πόλη έκανε τεράστια βήματα αφού από εκεί που βρισκόταν στο μηδέν έφτασε σε σημείο να πληροί πολλά από τα κριτήρια της επιτροπής.

Ο κ. Χριστοδουλόπουλος ανέφερε ότι έκαναν όλες οι πόλεις μεγάλο αγώνα, προκειμένου να έχουν την τύχη της αναδοχής του τίτλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 2021. Δεν κερδίζουν όμως όλοι σε έναν αγώνα, παρά μόνο ένας.

Όποιος έχει ασχοληθεί θα ξέρει πως οι ειδικοί έβαζαν την Τρίπολη πολύ ψηλά. Κάναμε μεγάλο αγώνα για να μπορέσουμε να πληρούμε όλα τα κριτήρια.

Μετάβαση στο περιεχόμενο