Για περίεργες μεθοδεύσεις στην μεταφορά περίπτερου κάνει λόγο ο Ηλίας Κούρος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περίεργη επανεξέταση θέματος στην  Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Τρίπολης καταγγέλλει ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ηλίας Κούρος δεν υπάρχει λόγο να δημιουργεί πρόβλημα αξιοπιστίας στην Επιτροπή 

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής με μοναδικό θέμα πρόσκλησης (αρ. πρωτ. 57586/11.12.2017) την ανάκληση της υπ’ αριθ. 95/2017 απόφασης που είχε παρθεί ομόφωνα από την Επιτροπή για την απόρριψη μετατόπισης δικαιωμάτων του περιπτέρου του κ. Ψωμόπουλου Αργυρίου από την πλατεία Αγ. Βασιλείου στο χώρο του ΟΣΕ.
Η παραπάνω πρόσκληση, μας δημιουργεί πολλά ερωτήματα με τον τρόπο που ο Δήμαρχος κ. Παυλής και η Διοίκησή του χειρίζονται το συγκεκριμένο θέμα. Δεν κατανοούμε το λόγο για τον οποίο επανέρχεται το θέμα στην Επιτροπή, η οποία ήδη έχει αποφασίσει επ’ αυτού, και μάλιστα ομόφωνα. Τι άλλαξε κι επανέρχεται το θέμα; Επισημαίνουμε ότι πριν λίγο καιρό έγινε μετατόπιση του περιπτέρου του συγκεκριμένου κυρίου από την Κάτω Αγορά στην πλατεία Αγ. Βασιλείου.
Παρακαλείται ο κ. Δήμαρχος να σταματήσει τις μεθοδεύσεις και ν’ αποσύρει το θέμα διότι δεν υφίσταται κανένας λόγος να δημιουργεί πρόβλημα αξιοπιστίας στην Επιτροπή και πίεσης αυτής, η οποία με γνώμονα το συμφέρον του Δήμου είχε αποφασίσει αρνητικά τηρώντας τη νομοθεσία περί περιπτέρων και εξετάζοντας λεπτομερώς τους λόγους του κ. Ψωμόπουλου.

Ηλίας Κούρος
Δημοτικός Σύμβουλος

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εθνικής Οδός Πατρών – Κορίνθου: Ουρές χιλιομέτρων μετά από φωτιά σε αυτοκίνητο

Στις φλόγες τυλίχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (6/5) ένα...

ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική 24ωρη απεργία στις 21 Μαΐου στο Δημόσιο

Πανελλαδική απεργία για τις 21 Μαΐου έχει εξαγγείλει η Ανώτατη Διοίκηση...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο