Καθορισμός ενιαίου ημερησίου τέλους ανταποδοτικού τέλους Λαϊκών Αγορών 2024

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ 
ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 
ΔΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚ/ΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 
Ταχ. Δ/νση: Λαγοπάτη & Αταλάντης 
Πληροφορίες : Β. Βρεττού Τηλέφωνο : 2713 600 430
ΤΡΙΠΟΛΗ 1/4/2024
Περίληψη της με αριθμό 122/2024 απόφασης τον Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά περί καθορισμού ενιαίου ημερησίου τέλους ανταποδοτικού τέλους Λαϊκών Αγορών 2024 και εφεξής στη Δ.Κ. Τρίπολης
Στις 19/3/2024 ελήφθη η με αριθμό 122/2024 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά στον Δημοσίευση περίληψης της με αριθ. 122/2024 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης περί καθορισμού ενιαίου ημερησίου τέλους ανταποδοτικού τέλους λαϊκών Αγορών 2024 και εφεξής στη Δ.Κ. Τρίπολης η οποία αναρτήθηκε στη Διαύγεια με ΑΔΑ Ψ9ΚΩΩΗΡ-5ΒΨ και το αποφασιστικό μέρος της οποίας έχει ως κατωτέρω :
Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει κατά πλειοψηφία
Τον καθορισμό ενιαίου ημερήσιού τέλους των λαϊκών αγορών που λειτουργούν στην Δ.Κ. Τρίπολης για το 2024 και εφεξής σε €4,00 ανά Θέση. Το τέλος αποτελεί αντιστάθμισμα της ειδικής αντιπαροχής η οποία συνίσταται στη χρήση των κοινόχρηστων χώρων και στην κατάληψη πεζοδρομίου »
Οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να ενημερωθούν για το πλήρες κείμενο της απόφασης από το διαδίκτυο (ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΔΑ Ψ9ΚΩΩΗΡ-5ΒΨ) ή από το αρμόδιο γραφείο της Δήμου Τρίπολης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Workshop για τις δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου –...

ΕΦΕΤ: Ανάκληση παρτίδας καπνιστής πέστροφας

Στην ανάκληση παρτίδας καπνιστής πέστροφας προχώρησε ο ΕΦΕΤ, μετά...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο

Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλη Λιόλιο, υποδέχτηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, την Δευτέρα 22 Απριλίου. Κοινές δράσεις, αναπτυξιακά προγράμματα και αθλητικές υποδομές ήταν τα κυριότερα σημεία της συζήτησης, στην οποία συμμετείχαν και στελέχη της Ομοσπονδίας και της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Με διάθεση συνεργασίας για την προβολή, την ανάδειξη

Κέντρο Κοινότητας | Το πρόγραμμα Μάϊου 2024 για την Κινητή Μονάδα

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει το πρόγραμμα της Κινητής Μονάδας του Κέντρου Κοινότητας για τον Μάιο 2024. Διαβάστε το αρχείο, ΕΔΩ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο