Συνάντηση Δημάρχου Γορτυνίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών

Μαρτίου 02, 2022
Με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα συναντήθηκε ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης, την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022. Κατά την διάρκεια της μεταξύ τους συνάντησης οι κύριοι Πέτσας και Κούλης συζήτησαν ζητήματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου Γορτυνίας καθώς και στο αναπτυξιακό σχέδιο του τελευταίου.

Συγκεκριμένα, στο Υπουργικό γραφείο στην Αθήνα, επί τάπητος τέθηκαν οι προτάσεις του Δημάρχου Γορτυνίας για περεταίρω ένταξη έργων στο ειδικό αναπτυξιακό πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών «Αντώνης Τρίτσης», οι δράσεις και μέτρα ενίσχυσης της διοικητικής ικανότητας (στελέχωση υπηρεσιών κ.α.) και η ωρίμανση μελετών για την υλοποίηση έργων. 

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας αναχωρώντας από το γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, δήλωσε: «Συνεχίζουμε τον σχεδιασμό μας ο οποίος βασίζεται στους άξονες της πράσινης ανάπτυξης, της ψηφιοποίησης, της εκπαίδευσης και της κοινωνικής πολιτικής με απώτερο στόχο την αναβάθμιση του Δήμου. Η συζήτηση με τον κ. Πέτσα ο οποίος θα κινηθεί προς την υλοποίηση των αιτημάτων μας, ήταν άκρως εποικοδομητική. 

Πέρα από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», υπάρχουν και άλλα χρηματοδοτικά εργαλεία που θα αξιοποιήσουμε, νέο ΕΣΠΑ, Ταμείο Ανάκαμψης και Ανασυγκρότησης. Προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής είναι τα έργα που θα υλοποιηθούν να μείνουν ως παρακαταθήκη στους κατοίκους του Δήμου Γορτυνίας.»

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia