3ος Ετήσιος χορός και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του «Χορεσίβιου»

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 στην παραδοσιακή ταβέρνα “Κληματαριά” Βαλτεσινίκου, ο 3ος ετήσιος χορός και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας.

Η εκκλησιαστική, δημοτική και τοπική ηγεσία καθώς και φίλοι και μέλη του Συλλόγου, μας τίμησαν με την παρουσία τους, απόλαυσαν πολύ ωραία εδέσματα, διασκέδασαν και παρακολούθησαν ιδιαίτερα συγκινημένοι τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου να παρουσιάζουν κρητικούς και νησιωτικούς χορούς υπό την άψογη καθοδήγηση της χοροδιδασκάλου κα. Αγγελικής Νικολοπούλου.

Η Πρόεδρος και το ΔΣ του Συλλόγου θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες του στην ταβέρνα “Κληματαριά” για την υπέροχη φιλοξενία, τον Δήμαρχο Γορτυνίας κ. Ευστάθιο Κούλη για την διάθεση της βασιλόπιτας, το  Λύκειο των Ελληνίδων Τριπόλεως για την παραχώρηση των παραδοσιακών φορεσιών, την εταιρία Matrix Design και το μέλος του Συλλόγου κ. Απόστολο Παπαγεωργίου για τη δωρεάν διάθεση των αφισών καθώς και όλες τις τοπικές και μη επιχειρήσεις για τα δώρα που διέθεσαν για τη λαχειοφόρο αγορά.

Μαγνητοσκοπημένα αποσπάσματα και φωτογραφίες από την εκδήλωση έχουν αναρτηθεί στηνιστοσελίδα του ‘Χορεσίβιου’ στην διεύθυνση:
3ος Ετήσιος χορός και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ‘Χορεσίβιου’

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκδήλωση με θέμα «Δημοσιογραφία και Πολίτες» στην έκθεση «Πελοπόννησος EXPO 2024»

Ο ενημερωτικός ιστότοπος anagnostis.org και η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος...

13-14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 – Arcadia Classic Tour 2024 με 81 Συμμετοχές

Όλα έτοιμα για την αφετηρία του 10ο Επετειακού Arcadia Classic Tour 2024, μια συνδιοργάνωση των σωματείων  Off Road Team και ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ και την υποστήριξη των ΑΡ.Σ.Ο.Ε. και Ε.Λ.Ι.Α. Το αγαπημένο «μικρό» όλων, το ACT,  είναι ένα διήμερο απόδρασης με το ιστορικό όχημα, συνυφασμένο μέσα στις ορεινές διαδρομές και την ιδιαιτερότητα της Πελοποννησιακής μικρογεωγραφίας που επιτρέπει την άμεση

Πυροσβεστική: 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο στη χώρα

Συνολικά 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο (9.30μμ Παρασκευή) σε...
Μετάβαση στο περιεχόμενο